No SSO cookie
  • dana

    Am si eu un bebe mic de o luna si 2 saptamani, nu stiu ce se intampla plange toata ziua si nu doarme deloc. Imi puteti da un sfat, ceva? Ce ar putea sa aiba?

    0 Raspunsuri | 414 Vizualizari

    0
    Raporteaza abuz

    Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

  • Buna! Si eu zic ca ecel mai sigur de la colici si probabil nu este satul dupa ce ii dai san (daca ii dai) ! Eu iti recomand pe langa ceaiul cu chimen si anason, sab simplex (15 picaturi la fiecare masa) si bonisan (15 picaturi de 3 ori pe zi Cand am gasit combinatia asta a fost perfect !!!

    a raspuns in 12.01.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Emilia

    Buna, pe langa colici..si aici o poti ajuta cu ceiut babycalm sau si babydrink este foarte posibil sa-i fie foame asta in cazul in care o alimentezi doar la san. Mergi la doctor sa vada daca ia in greutate si atunci iti dai seama daca sunt doar colici sau ii este foame. Mie doctorul mi-a spus ca micutul plange in 3 cazuri: foame (sete), murdar sau durere. Ia-le pe rand...bafta! Sanatate!

    Emilia a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • corina

    De la colici, asa era si copilul meu plangea, dar mai ales noaptea...

    corina a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Probabil are colici, eu eram exasperata in perioada aia, mi se parea ca nu se mai termina cu cei colici si ca va plange mereu asa dar iata ca a trecut, asa ca nu dispera, cat despre siropele, cel care la noi si-a facut efectul cate de cat a fost infacolul, care de curand a fost introdus si in farmaciile din Romania, dar trebuie sa le cam incerci pe toate pana il gasesti pe cel potrivit pentru bebele tau

    a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Buna! Puiul meu a plans pana la 6 saptamani non-stop aproape. Daca nu o aveam pe mama intram in depresie! Dupa 6 saptamani in care am incercat tot ce se putea incerca mi-aspus o colega sa incerc ceai de chimen si anason! Sa ii dea D-zeu sanatate ca s-a linistit copilul, mai plange dar ff rar!

    a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?