No SSO cookie

Termeni si conditii

Conditii de utilizare

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. Folosirea acestui site sau a oricarei parti din continutul sau indica acceptarea si aprobarea acestor termeni de folosire, a politicii de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. In caz de neacceptare si de nerespectare a celor de mai sus, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi aceste servicii sau acest site.

UtileCopii.ro isi va asuma dreptul, la libera sa alegere, sa adauge, sa modifice sau sa elimine orice termeni ce fac parte din conditiile de utilizare fara sa anunte sau sa-si asume vreo responsabilitate. Orice schimbare a Conditiilor de utilizare va intra in vigoare imediat, odata cu aparitia schimbarilor respective pe site.

Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Absolvire de raspundere

Scopul acestui site este de domeniul socialului.

Utilizarea acestui site si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sint oferite ca atare, fara garantii de orice fel, inclusive garantii implicite sau garantii de piata, fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti. UtileCopii.ro nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online , serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

UtileCopii.ro isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, sa modifice si sa interzica accestul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site accepta si sint de acord ca folosesc informatiile continute in el pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, UtileCopii.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de si reiesite din utilizarea acestui site, chiar daca UtileCopii.ro a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune.

De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca serviciile oferite de UtileCopii.ro pot include anumite comunicate de la Russmedia Press, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului.

Politici de restrictii si confidentialitate

S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Confidentialitatea transmisiilor pe internet

Transmiterea de date sau informatii (inclusiv a mesajelor prin posta electronica) pe internet sau pe alte retele accesibile public nu este sigura si se poate pierde, intercepta sau modifica in timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot aparea ca rezultat al transferului public de date pe internet sau pe alte retele accesibile public, cum ar fi transmiterea catre noi a unor mesaje prin posta electronica (inclusive mesaje ce contin datele personale ale utilizatorilor). Vom face cheltuieli comerciale rezonabile pentru a salva caracterul confidential al informatiilor oferite de utilizatori si pentru a le trata in conformitate cu Politica noastra de restrictii si confidentialitate. Informatiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o forma confidentiale si nici nu vor crea obligatii de incredere din partea noastra, asa cum nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care, la rindul nostru, transmitem neintentionat aceste informatii sau ele sunt accesate de catre o a treia parte fara consimtamintul nostru.

Conduita si obligatiile utilizatorului

Utilizatorii accepta respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site. Prin urmare, utilizatorii accepta ca:

Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti

Nu vor incarca virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen

Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau retele

Nu vor oferi informatii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

Nu vor transmite mesaje junk, scrisori in lant sau alte forme nesolicitate de posta electronica bulk sau mesaje in duplicat

Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamintul acestora si nu vor extrage sistematic date sau cimpuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica

Nu vor vinde accesul catre UtileCopii.ro sau catre utilizarea acestuia si a nici unui fragment accesat direct de pe el

Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutara potrivit politicii noastre de confidentialitate.

Despagubiri din partea utilizatorului

Utilizatorii accepta sa ne despagubeasca, sa ne apere si sa ne protejeze pe noi si pe asociatii nostri, pe partenerii nostri de afaceri, pe directorii si angajatii nostri, toti acestia declinindu-si raspunderea fata de orice pierdere, pretentie, cerere, stricaciune sau cheltuiala (inclusiv a taxelor legale) pretinse de catre oricine aflat in legatura cu utilizatorii acestui site potrivit conditiilor de folosire. Ne rezervam dreptul de a ne asuma apararea si controlul exclusive ale oricaror chestiuni ce tin de despagubirile cuvenite utilizatorilor, ceea ce nu exclude obligatiile la despagubiri din partea acestora.

Alte site-uri, informatii, produse si servicii

Link-uri sau pointers catre alte site-uri sau referinte catre produse sau servicii oferite de alte parti pot fi accesate dupa bunul plac al utilizatorilor si nu reprezinta aprobarea noastra fata de:  organizatiile care opereaza aceste site-uri; continutul, politicile de confidentialitate sau alti termeni de utilizare a acestor site-uri; produsele si serviciile oferite de acestei site-uri.

Asa cum nu avem control sau responsabilitati asupra altor site-uri sau asupra informatiilor oferite de alte companii sau organizatii sau asupra produselor si serviciilor oferite de alte site-uri, nu ne asumam nici o responsabilitate pentru utilizarea celor mentionate mai sus, ea facindu-se pe propria raspundere a celor care ne acceseaza.

Drepturi de proprietate

Politica noastra este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor, sunteti rugati sa ne trimiteti un mesaj in acest sens care sa contina urmatoarele informatii: o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor in scopul consemnarii plangerii; identificarea originalului in cauza; identificarea materialului de pe site-ul nostru ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate; o declaratie prin care partea vatamata se arata de buna-credinta privind folosirea materialului in maniera mai sus-mentionata, neautorizata de catre posesorul drepturilor de autor, de catre agentul lui sau de lege; o declaratie ca informatiile din plangerea privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii, iar partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele proprietarului ale carui drepturi par a fi incalcate.

Toate mesajele referitoare la incalcarea drepturilor de autor vor fi trimise la adresa: contact[at]utilecopii.ro

Toata corespondenta trebuie sa fie in limba romana.

Generalitati

Daca vreuna din prevederile cuprinse in aceste Conditii de utilizare va fi considerata invalidabila sau inaplicabila de catre un tribunal cu jurisdictie competenta, atunci ea va fi reformulata in asa fel incit sa corespunda legilor in vigoare, in timp ce toate celelalte prevederi din Conditiile de utilizare vor ramine in vigoare.

Nici una din aceste conditii de utilizare nu va putea fi eludata.

Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vinzare si politica de confidentialitate sau alte notificari postate pe acest site au fost concepute in limba romana, Desi exista traduceri in alte limbi, aceste traduceri pot fi incomplete sau aduse la zi. In consecinta, utilizatorii sunt de acort ca, in cazul unui conflict dintre versiunea in limba romana si versiuni in limbi straine, varianta in limba romana va avea prioritate.

Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de conditiile sale de utilizare, va rugam sa ne contactati la adresa: contact[at]utilecopii.ro

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?