No SSO cookie

Poezii, cantece si ghicitori

 • Poezii cu iepurasi

  Poezii cu iepurasi

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Poeziile cu iepurasi sunt pe placul copiilor cu atat mai mult cu cat sarbatoarea Pascala se apropie, iar simbolul acesteia a devenit in ultimii ani tocmai iepurasul de Paste.

 • Poezie pentru sarbatoarea Floriilor

  Poezie pentru sarbatoarea Floriilor

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Poezie pentru copii dedicata sarbatorii Floriilor face referire la sarbatoarea ce are loc in anotimpul primavara inainte de a sarbatori Pastele. 

 • Vine iepurasul

  Vine iepurasul

  In Poezii, cantece si ghicitori

  In preajma Pastelui vine iepurasul cu multe daruri pentru copii pentru a sarbatori impreuna Invierea Domnului. 

 • Cantecel de primavara. Infloresc gradinile

  Cantecel de primavara. Infloresc gradinile

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Infloresc gradinile, ceru-i ca oglinda sunt versuri din cantecelu preferat al copiilor ce se invata adesea la gradinita si pe care pana si noi parintii il fredonam.

 • Ghicitori despre primavara

  Ghicitori despre primavara

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Ghicitorile despre primavara sunt mici versuri despre schimbarile aduse de anotimpul renasterii, iar copiii trebuie sa ghiceasca florile sau alte elemente ale naturii. Aceasta este o metoda interactiva de a le testa acestora atentia si cunostintele.

 • Ghicitori despre vara

  Ghicitori despre vara

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Ghicitorile despre vara sunt mici versuri despre schimbarile aduse de anotimpul soarelui si al vacantelor, iar copiii trebuie sa ghiceasca fructele sau alte elemente ale naturii. Aceasta este o metoda interactiva de a le testa acestora atentia si cunostintele.

 • Ghicitori despre iarna

  Ghicitori despre iarna

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Ghicitorile despre iarna sunt mici versuri despre schimbarile aduse de anotimpul bucuriilor, iar copiii trebuie sa ghiceasca personajele sau elementele ale naturii. Este o metoda interactiva de a testa atentia si cunostintele prichindeilor.

 • Ghicitori despre toamna

  Ghicitori despre toamna

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Ghicitorile despre toamna sunt mici versuri despre schimbarile aduse de anotimpul bogatiei, iar copiii trebuie sa ghiceasca legumele, fructele sau elementele ale naturii. Este o metoda interactiva de a testa atentia si cunostintele prichindeilor.

 • Poezii cu Mos Craciun

  Poezii cu Mos Craciun

  In Poezii, cantece si ghicitori

  In fiecare an Mosul trece pe la copii cuminti cu desaga plina, si imparte cadouri de Sfantul Nicolae sau in noaptea de Craciun. Cu aceasta ocazie am pregatit o colectie de versuri despre Mos Craciun, pe care le poti invata alaturi de micutul tau.

 • Poezii de iarna pentru copii

  Poezii de iarna pentru copii

  In Poezii, cantece si ghicitori

  Fiecare seara de iarna e magica in felul ei, iar aceasta este un moment potrivit ca sa le reciti alaturi de micutul tau cele mai frumoase versuri dedicate acestui anotimp. Ti-am pregatit o colectie de poezii de iarna pentru copii - usor de invatat si retinut.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?