No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 6) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 6)

In Cantece pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Stormela, incantata de achizitia sa, isi marturisi in fata  prizonierilor, intr-un cantec plin de satisfactie, toata ura pe care o avea fata de Mos Craciun.

Ai vazut episodul 5? Dusmanul devenit prieten bun T

ransformarea Stormelei

 

Nu se stie prin ce minune, Rudolf se afla si el dupa gratii. Dupa plecarea Stormelei, cei doi, Rudolf si Zoia avura ocazia sa-si marturiseasca pentru prima data, direct, dragostea unuia pentru celalalt. Tot in acest moment, ca prin farmec, aparu jucausul vulpoi Slyly.

Prizonierii nostri il rugara toti in cor sa-i elibereze, furand cheia de la gatul Stormelei, in timp ce aceasta dormea. Fara sa pregete, Slyly se strecura printre paznicii Stormelei si ii lua, fara probleme cheia de la gat, chiar daca aceasta se trezi intre timp. Slyly chiar ii spuse sa se culce la loc linistita pentru ca el nu face altceva decat sa-i fure cheia. Stormela era prea adormita ca sa inteleaga ce i se spusese si se culca la loc, insa nu dupa mult timp isi reveni si realiza ce-i auzisera de fapt urechile. Nici nu apucara bine sa iasa caci aceasta ii si incolti impreuna cu garzile sale de corp, aruncand in stanga si in dreapta fulgere de gheata.

Dar fara ca nimeni sa se astepte, nasul lui Ruolf se dovedi magic, radiind puternic lumini rosii care o speriara pe Stormela si o facura sa cada intr-o prapastie adanca. Dar inima buna a lui Rudolf, despre care vorbea Mos Craciun, nu o lasa sa piara, ci o salva. Aceasta fu nevoita sa accepte ca Rudolf i-a salvat viata si provocata de Slyly, accepta sa-i indeplineasca o dorinta, asa cum cerea o lege la Polul Nord. Banuiti ce si-a dorit Rudolf? Ei bine, toata lumea ramase inmarmurita, putea sa-si puna orice dorinta, dar el vru, spre surprinderea tuturor, ca Stormela sa se transforme intr-o zana buna. Zis si facut.

Dar oricat de buna ar fi devenit ea acum, furtuna nu o mai putea opri, iar Mos Craciun nu-si mai putea conduce sania. Acest lucru punea in pericol Craciunul, caci Mosul hotari sa-l anuleze in toata lumea.

Teribila hotarare, dar oare ce avea sa urmeze?

 





Cuvinte cheie: Desene animate , Sarbatori de iarna


Articole recomandate:

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 7)

Craciunul. Dar, ce sa vezi?! O lumina rosiatica, precum un far in noapte, isi facu aparitia strapun ...

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 5)

Infricosatoarea voce apartinea nici mai mult nici mai putin, caraghiosului vulpoi Slyly. Acesta se ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?