06.01.2008">
Reteta trimisa de ndaniela86
Timp preparare:
1:30
Ingrediente:
Ai nevoie de: 2 oua, 150g faina, 250g zahar + 1 lingurita zahar,1 lingurita praf de copt,1 plic zahar vanilat, 1 lamaie, 100 ml apa, 1 plic praf de budinca de vanilie, 250ml lapte, 150g capsuni, 2 chiwi, 1 plic gelatina transparenta, 1 esenta de rom.
Mod de preparare:
Cum procedezi: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, apa si coaja rasa de lamaie. Torni compozitia intr-o tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30-40 de minute.
Cand e gata rastorni tarta pe un platou si pregatesti crema si fructele. Amesteci praful de budinca cu putin lapte si 1 lingura de zahar, adaugi totul peste laptele ramas si fierbi budinca 2-3 minute. Intinzi budinca peste tarta, apoi speli fructele, le tai felii si le asezi peste crema.
Fierbi un sirop din 3 linguri de apa, 1 lingura zahar si esenta de rom, adaugi gelatine si intinzi compozitia peste fructe. Dai apoi tarta la frigider pentru 1 ora.
Mod servire:
Se serveste rece.
Timp preparare:
1:30
Ingrediente:
Ai nevoie de: 2 oua, 150g faina, 250g zahar + 1 lingurita zahar,1 lingurita praf de copt,1 plic zahar vanilat, 1 lamaie, 100 ml apa, 1 plic praf de budinca de vanilie, 250ml lapte, 150g capsuni, 2 chiwi, 1 plic gelatina transparenta, 1 esenta de rom.
Mod de preparare:
Cum procedezi: Bati albusurile spuma, adaugi treptat zaharul si zeama de lamaie si bati in continuare pana obtii o bezea. Incorporezi apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt, apa si coaja rasa de lamaie. Torni compozitia intr-o tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30-40 de minute.
Cand e gata rastorni tarta pe un platou si pregatesti crema si fructele. Amesteci praful de budinca cu putin lapte si 1 lingura de zahar, adaugi totul peste laptele ramas si fierbi budinca 2-3 minute. Intinzi budinca peste tarta, apoi speli fructele, le tai felii si le asezi peste crema.
Fierbi un sirop din 3 linguri de apa, 1 lingura zahar si esenta de rom, adaugi gelatine si intinzi compozitia peste fructe. Dai apoi tarta la frigider pentru 1 ora.
Mod servire:
Se serveste rece.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro