Aceasta reteta va fi folosita pentru copiii peste un an
Ingrediente:
Cantitatile sunt pentru 4 portii
- 1 kilogram de peste (crap, salau, somn) - morcov, patrunjel, ceapa, jumatate kilogram rosii, leustean, patrunjel verde - jumatate litru bors - sare si 2 litri apa
Mod de preparare:
Se curata pestele, se spala, se sareaza si se taie bucati. Se pune la fiert (si capatana care va da gust ciorbei). Zarzavatul (curatat si taiat marunt) se lasa la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, dupa care se pun rosiile taiate in felii subtiri. Dupa ce au fiert rosiile se adauga borsul clocotit si apoi bucatile de peste. Se adauga verdeata tocata.
Mod de servire:
Se vor alege atent oasele din bucatile de peste
Ingrediente:
Cantitatile sunt pentru 4 portii
- 1 kilogram de peste (crap, salau, somn) - morcov, patrunjel, ceapa, jumatate kilogram rosii, leustean, patrunjel verde - jumatate litru bors - sare si 2 litri apa
Mod de preparare:
Se curata pestele, se spala, se sareaza si se taie bucati. Se pune la fiert (si capatana care va da gust ciorbei). Zarzavatul (curatat si taiat marunt) se lasa la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, dupa care se pun rosiile taiate in felii subtiri. Dupa ce au fiert rosiile se adauga borsul clocotit si apoi bucatile de peste. Se adauga verdeata tocata.
Mod de servire:
Se vor alege atent oasele din bucatile de peste
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro