No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Activitati pentru copii: Pancarda de bun-venit! poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Activitati pentru copii: Pancarda de bun-venit!

In Copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol



pancarda pui
















Materiale

Carton lucios portocaliu, mango şi alb
Carton ondulat portocaliu
Hartie de calc
Un bat de frigarui
Rafie natur
Panglica de hartie alba cu fir
metalic
Optional: perforator cu model
floare
2 margele de lemn in nuante
portocalii, ∅ 10 mm
Carioca neagra si alba
Creion colorat portocaliu
Perforator de birou
Creion, foarfeca
Lipici, pernite 3D din burete,
biadezive


1. Se copiaza diferitele elemente ale figurinei de pe sablon pe cartoanele de culoare corespunzatoare, dupa care se decupeaza.

2. Se lipeste marginea alba din jurul intrarii casutei. Cu creionul portocaliu se deseneaza umbrele petalelor, apoi, împreuna cu mijlocul alb se lipesc deasupra intrarii, asa cum se vede in imagine.

3. Acoperisul alb se prinde cu pernitele 3D biadezive, iar in final se lipeste baza casutei care a fost decorata cu floricele. Mijlocul florilor se deseneaza cu carioca alba. Peretele casutei se decoreaza cu buline albe obtinute cu ajutorul perforatorului de birou.

4. Doua inimioare decupate din carton ondulat se lipesc una de alta prinzand intre ele un bat de frigarui pe care in prealabil s-au insirat cu putin lipici cele doua margele de lemn. Batul se decoreaza apoi cu o fundita din rafie si cu inscriptia „Bine ati venit!”.

5. Se coloreaza marginile ambilor puisori cu creionul portocaliu. Ciocul si creasta se lipesc pe corp din spate. Se deseneaza ochiul cu carioca neagra, apoi si luminita din ochi cu carioca alba.

6. Una dintre pasarele se lipeste pe acoperis, iar cealalta in fata intrarii. Ornamentul din batul de frigarui se lipeste pe acoperis asa cum se vede in imagine, apoi se lipesc aripile pasarelelor cu pernite 3D astfel incat una dintre ele sa tina ornamentul iar cealalta capatul firului de rafie.

7. In final, se rasuceste o panglica din hartie cu fir metalic pe care se prinde o inima din carton ondulat si se lipeste de baza casutei, decorand-o cu o fundiţă din rafie.

copii
Acest articol ne-a fost oferit de Editura Casa. Mai multe puteti citi in cartea "Obiecte decorative din hartie", pe care o puteti comanda de aici








Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?