Meniu De Paste |
Bine ati venit Vizitator ( Logare | Inregistrare )
Meniu De Paste |
Apr 25 2008, 05:09 PM
Postare
#11
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 11,367 Inscris la: 11-March 07 Membru nr.: 2,589 |
Spor la treaba fetele!!!!!! -------------------- Fericirea adevarata n-o ai,n-o poti avea,decat daca esti in stare s-o dai. Putem sluji fara iubire,dar nu putem iubi fara slujire. |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 06:56 PM
Postare
#13
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 |
Am sa fac o ciorba de miel cu bors si smantana.O fripturica de miel si pulpe de pui la punga magica,cartofi piure si sarmalute,sa ne ajunga si pe a doua zi.Iar prajitura o sa fac ceva rapid,care place tuturor,avand in vedere ca o sa lucrez si in Vinerea mare si nu o sa-mi ramana prea mult timp si ptr treburi.Umplu niste Foi de cremes,Foi de napolitane cu baton si un Tortulet mielut pe care il umplu cu salam de biscuiti Spor la treaba fetele!!!!!! hmmm....tortulet mielut??? Ade ce minune minunata mai pregatesti??? cum e si cum se face??? |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 06:59 PM
Postare
#14
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 |
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 09:42 PM
Postare
#15
|
|
mami de diana Grup: Top Silver Members Postari: 3,247 Inscris la: 28-February 08 Din: austria Membru nr.: 16,392 |
-------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 09:54 PM
Postare
#16
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 11,367 Inscris la: 11-March 07 Membru nr.: 2,589 |
hmmm....tortulet mielut??? Ade ce minune minunata mai pregatesti??? cum e si cum se face??? Rux,este blat copt in forma de miel(are mama forma),pe care doar il umplu si il ornez.Este poza pe prima pagina in topic la Torturi.Am facut si anul trecut.Este in ton cu sarbatoarea.La copii le place tare mult. -------------------- Fericirea adevarata n-o ai,n-o poti avea,decat daca esti in stare s-o dai. Putem sluji fara iubire,dar nu putem iubi fara slujire. |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 10:02 PM
Postare
#17
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 |
Rux,este blat copt in forma de miel(are mama forma),pe care doar il umplu si il ornez.Este poza pe prima pagina in topic la Torturi.Am facut si anul trecut.Este in ton cu sarbatoarea.La copii le place tare mult. super Ade...dar nu am forma...ma gandesc sa probez un tort de biscuiti...dar in tava multumesc sunt sigura ca va fi minunat iesit din mainile tale Ade |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 11:40 PM
Postare
#18
|
|
Member Grup: Members Plus Postari: 157 Inscris la: 28-February 08 Din: bucuresti Membru nr.: 16,446 |
Eu voi pregati...sarmalute, ciorba de miel ardeleneasca, friptura de miel la tava cu ceapa multa si usturoi ...drob de porc, rulada de pui, ouale sunt gata mai urmeaza sosul special pentru ele...plus cozonac si pasca...eu zic ca e destul...sa vedem cine le papa...ca eu miel nu mananc Numai mamici gospodine ,harnicute ,RUXI am si eu o intrebare am observat ca ai zis ceva de un sos pt oua ,despre ce e vorba .multumesc si spor la treaba .LA NOI IN FAMILIE SOTUL E SINGURUL CARE MANACA MIEL ,DAR EU NU GATESC ,NU POT AM O PROBLEMA ,MAI BINE ZIS O TRAUMA DIN COPILARIE LEGATA DE SACRIFICAREA MIEILOR ,BUNICII AVEAU FF FF MULTE OI SI SACRIFICAU MULTI MIEI DE PASTI PT VANZARE ,IAR EU AM RAMAS SOCATA DE CEEA CE VEDEAM,ASA CA SOTUL VA MANCA MIEL LA MAMA LUI ,EU AM SA PREGATESC ;SARMALUTE ,O SUPITA DE PUI CU GALUSTI ,FRIPTURA DE PUI LA CUPTOR ,OUA ROSII,TORT SI COZONAC (CUMPARAT SAU DE LA SOACRA). -------------------- ''Ca sa vezi bine,trebuie sa deschizi ochii.Ca sa vezi si mai bine,trebuie sa-i inchizi.".... P.LUIS LAMBPERT
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 11:46 PM
Postare
#19
|
|
Top Golden Member Grup: Top Golden Members Postari: 37,319 Inscris la: 28-November 07 Membru nr.: 10,411 |
Numai mamici gospodine ,harnicute ,RUXI am si eu o intrebare am observat ca ai zis ceva de un sos pt oua ,despre ce e vorba .multumesc si spor la treaba .LA NOI IN FAMILIE SOTUL E SINGURUL CARE MANACA MIEL ,DAR EU NU GATESC ,NU POT AM O PROBLEMA ,MAI BINE ZIS O TRAUMA DIN COPILARIE LEGATA DE SACRIFICAREA MIEILOR ,BUNICII AVEAU FF FF MULTE OI SI SACRIFICAU MULTI MIEI DE PASTI PT VANZARE ,IAR EU AM RAMAS SOCATA DE CEEA CE VEDEAM,ASA CA SOTUL VA MANCA MIEL LA MAMA LUI ,EU AM SA PREGATESC ;SARMALUTE ,O SUPITA DE PUI CU GALUSTI ,FRIPTURA DE PUI LA CUPTOR ,OUA ROSII,TORT SI COZONAC (CUMPARAT SAU DE LA SOACRA). este vorba de un sos...care merge perfect cu ouale rosii ...se face din: jumatate jumatate iaurt plus maioneza...cu ceapa verde tocata cubulete, marar, sare si putin piper...iese un deliciu... |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Apr 25 2008, 11:51 PM
Postare
#20
|
|
Maya Grup: Top Golden Members Postari: 46,926 Inscris la: 13-February 08 Din: Here and nowhere... Membru nr.: 14,812 |
Aperitive pentru masa de Paste . OUA MEDALION Ingrediente: 6 oua, 1 kg de cartofi, 300 g de costita (impanata), 300 g de castraveciori acri, 300 g de maioneza, mustar, piper, sare, salata verde si patrunjel. Mod de pregatire: Spalati bine cartofii si fierbeti-i. Cand sunt bine fierti, curatati-i de coaja si taiati-i feliute. Apoi intr-un castron amestecati cartofii cu costita taiata in cuburi mici, cu castraveciorii dati pe razatoare si bine storsi si cu maioneza. Puneti dupa gust sarea si piperul. Omogenizati amestecul si cu ajutorul unei cupe de metal sau cu ajutorul unui castronas formati medalioane pe care le puneti pe un platou. Din oua, pregatiti in apa clocotita si usor sarata, in care ati pus si o lingurita de otet, ochiuri romanesti. Peste fiecare medalion, puneti cate un ou astfel pregatit, ornati cu cate o boaba de piper sau maioneza si frunze de salata verde si patrunjel. SALEURI CU BRANZA Ingrediente: 200 g de unt, 200 g branza de vaci, 200 g de faina, 1 ou, 50 g de cascaval. Mod de preparare: Pasati foarte bine branza de vaci si adaugati-o peste untul frecat spuma, cu faina si un varf de cutit de sare. Amestecati bine pana obtineti o pasta omogena pe care il lasati acoperit la rece 2-3 ore. Din acest aluat intindeti o foaie groasa de aproximativ 1/2 cm pe care o taiati cu un cutit sau cu o ruleta, in fasii lungi de 8-10 cm si late de 1.5 - 2 cm. Ungeti saleurile cu ou batut, adaugati cascaval ras pe deasupra si bagatile la cuptor, la un foc potrivit , timp de 10-15 min. Aperitiv cu Sunculita si Cascaval Ingrediente: 300g cascaval 300g sunculita ceafa piept de curcan(pui) 4 oua 200g smantana 2-3 linguri faina Preparare: Dai cascavalul pe razatoare, tai sunca cubulete. Freci galbenusurile cu furculita, adaugi faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o dai la cuptor pt o ora, la foc potrivit. Se taie dupa ce se raceste. Pofta buna! Mentiuni: Este un aperitiv gustos, usor de preparat cu care iti poti uimi musafirii. Se poate servi alaturi de alte aperitive intr-o combinatie apetisanta. Timp Preparare: 1 h 20 ' Complexitate: redusa Aperitiv delicios Ingrediente: 250g mezeluri taiate cubulete 150g faina 150g lapte 4 oua 4 linguri ulei 1 praf de copt 1 rosie taiata marunt 1 castravete taiat cubulete verdeata taiata marunt sare,piper sau alte condinente(nucusoara,salvie,oregan) Se pot folosi si masline (fara samburi)verzi ,negre sau alte legume ;morcov,ciuperci,mazare.fasole verde,vinete,dovlecel,ardei gras,ceapa +usturoi verde . Preparare: Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor. Daca compozitia este prea moale mai adugam putina faina sau o lingura de gris iar daca este prea tare mai adaugam putin lapte. Intr-o forma de chec tapetata cu hatrie de copt punem compozitia si dam la cuptor la foc potrivit 45-50min (depinde de cuptor, faceti proba cu scobitoarea). Lasam sa se raceasca bine in tava apoi se taie in forme dorite. Se poate coace si in alte forme . Este un aperitiv foarte bun si usor de facut! Sper sa va placa daca o sa-l incercati ! Mentiuni: Un aperitiv care se face din orice fel de mezeluri si legume iar rezultatul este pe masura - delicios -!!!!! Timp Preparare: 50 ' Complexitate: redusa Multumim de idei!Suna delicios! -------------------- |
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Reclama |
Postare
#
|
Reclama |
|
Daca iti place acest topic recomanda pe facebook : | |
|
|
Versiune Lo-Fi | Acum este ora: 26th April 2024 - 05:22 AM |