No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Poezii - Fairy poems (partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Poezii - Fairy poems (partea a II-a)

In Educatie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Poezii - Fairy poems (partea a II-a) Urmeaza partea a II-a a a colectiei de poezii, compuse de Raluca si Ioana,?‚ autoarele grupului de creatie "Fairy poems". Harnicuta Ea e harnicuta…

Poezii - Fairy poems (partea a II-a) Urmeaza partea a II-a a a colectiei de poezii, compuse de Raluca si Ioana,?‚ autoarele grupului de creatie "Fairy poems". Harnicuta Ea e harnicuta foc, Nici o clipa nu sta-n loc, Cineva dac-o intreaba: "Ce faci?", spune "Eu am treaba." Cu o carpa sterge praful, Cu matura si forasul Fata mea strange gunoiul Si hraneste si pisoiul??€¦ Harnicuta cum e ea, Nu gasesti cat ai umbla, Fata mea face cat sapte, La opt ani si jumatate. Ursuletul somnoros Zau ca nimeni n-a vazut Iarna cum a disparut! S-a topit si a plecat Catre nordu-ndepartat. S-a trezit padurea-n zori Cu lastari, muguri si flori, Gaze, fluturi si furnici, Animale mari si mici. Au pornit asa, hai-hui, Fiecare-n treaba lui, Toata iarna au dormit, Dar nu-i timp de trandavit! Pasarile migratoare Se-ntorc care de care Pe la cuiburi ce-au lasat Scutura si fac curat. Numai micul Martinel S-a trezit clipind si el Si asculta naucit Ciripit si zumzait. Randunica Caisul nostru a-nflorit Si-n ramul lui a poposit Venind din departare O randunica, ce acum E obosita tare! Ea a batut din aripioare, A inceput sa cante-n soare Si-apoi cu-n ciripit ne-a salutat Si-n cuibul de sub stresini a zburat. Vara draga Vara draga, ai sosit Cu graul ingalbenit, Cu cirese rosioare Coapte si gustoase tare, Cu vacantele la mare, Si cu jocurile tale Ce-i atrag-ntreaga zi Pe dragutii de copii. Tu aduci caldura multa Si mult soare zi de zi, Tu esti anotimpul care Ii bucura pe copii. Buburuza Pe un fir de margareta Buburuza cea cocheta Se suceste, se inclina Ca o mica balerina. - Ia te uita ce-ndrazneala, M-ai calcat pe o petala! Ce-ar fi vantul sa te-apuce Si in trestii sa te-arunce? - Nu fi trista, margareta, C-am facut o pirueta. Azi mi-am innoit, vezi bine Fusta rosie cu buline!




Cuvinte cheie: Micul poet



Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
adela
adela

 Sunt frumoase poeziile. Sunt curioasa de unde sunteti. Avem si noi un concurs de creatie literara si poate participati si voi.

2012-04-18 la 09:19
oxana
oxana

sunt frumoase mai posati:D

2010-07-17 la 09:56
Andreia
Andreia

SUNT FRUMOASE . MAI POSTATI

2010-06-30 la 18:11
ANGELA
ANGELA

ACESTE POEZII SUNT FOARTE FRUMOASE.EU ACUM AM 15 ANI,DAR MAI INAINTE LA VREO 10 ANI PINA LA 10 ANI JUMATE EU AM SCRIS POEZII.CIND CITESTI ACESTE POEZII, SIMTI CA ELE SINT SCRISE CU DRAG.

2010-06-28 la 20:17
EmiLLy
EmiLLy

MINUNEA UNEI RAZE! ~din ciclul pentru copii~ Pe un cap????t de crengu??Â????? Triluie???¸te-o vr????biu??Â?????. ????ntr-un col??Â? de poieni??Â????? Azi se joac???? o feti??Â?????. Auzind c-afar????-i soare, C???? e mare s????rb????toare... C??Â?mpu-ntreg s-a-nve???¸m??Â?ntat, ????n verde s-a ??®mbr????cat. ????ntr-un col??Â? de cer senin, Se arat???? plutind lin, Un nor mic ???¸i n????t????fle??Â? -????mi pare ... c???? e glume??Â?!

2010-04-08 la 14:37
otylia
otylia

imi place mult

2010-03-21 la 21:36
Ioana prietena Stefaniei din oraselul lenes
Ioana prietena Stefaniei din oraselul lenes

va multumim pentru poezi!sunt minunate! va trimit si eu una: pentru Raluca si Ioana (si pe mine ma cheama tot Ioana) Primavara Primavara iubitoare,scanteietoare Trimite o scrisoare catre soare. In scrisoare scria: Draga soare sunt a ta iubitoare, Primavara,atmiratoare A razelor, a razelor tale. Vine primavara,draga soare! Soarele lumina campuri,ogoare Cu o uriasa putere mare. Primavara-asa sosi Si copiii-nveseli.

2010-02-07 la 13:27
ana bodnariu
ana bodnariu

si mie imi place in mod special cea cu buburuza:))e frmoasa .si eu scriu poezii sa va si scriu una : DE aNUL NOU Intr-o zi soarele n prea luceste Dar copilul mic ii multumeste Mosului cu drag pentru cadouri Chiar daca nu a mai venit pana la prag Sa-l intalneasca si sa mai vorbeasca Sa-l intalneasca si sa-l intimpine in casa Si sa ia de pe masa Un fursec si un pahar cu lapte Si sa stea o noapte Sa se odihneasca Pana -a doua zi cand va incepe iar sa daruiasca nu e prea reusita dar nici mai buna decat ale voastre

2009-12-23 la 23:36
andreea
andreea

Imi plac foarte mult poeziile voastre .Sa mai postati .

2009-10-05 la 21:01
Raluca si Ioana
Raluca si Ioana

Multumim.Suntem prietene foarte bune si ne place sa scrim poezii. Va vom trimite niste poezii astazi.

2009-06-14 la 12:44
Diana
Diana

Imi plac toate mai ales acela cu Ursuletul Somnoros

2009-06-14 la 12:43
Andrei
Andrei

Sunt foarte frumoase poeziile,mai puteti posta?Imi plac tare mult

2009-06-14 la 12:43

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?