No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Reporter de teren (ep.25, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Reporter de teren (ep.25, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Reporter de teren (ep.25, partea a II-a) Dupa ce Sandy ii marturisi domnisoarei Kitty ca trebuie sa isi castige existenta in calitate de reporter si ca nu isi…

Sandy Belle. Reporter de teren (ep.25, partea a II-a) Dupa ce Sandy ii marturisi domnisoarei Kitty ca trebuie sa isi castige existenta in calitate de reporter si ca nu isi permite sa aiba o existenta in care nu trebuie sa faca nimic, pentru ca totul i se ofera, aceasta dadu fuga la tatal ei care ii obtinu numaidecat postul la care aspira Alex. Fara niciun efort din partea ei, aceasta fu numita reporter de teren, spre marea dezamagire a lui Alex, care merita cu adevarat postul. Lipsita de imaginatie si manata doar de ambitia de a rivaliza cu Sandy, Kitty alese aceasta meserie. Dar iata ca veni momentul ca Sandy Belle sa plece in sfarsit. Insotita de Ricky si Tambour, Sandy, pleca in mare aventura a vietii ei.





Cuvinte cheie: Desene animate Sandy Belle , Super desene animate



Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
HaviHavier
HaviHavier

greatest austin newborn photography

2021-03-25 la 14:52

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?