No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. O intamplare nefericita (ep.26, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. O intamplare nefericita (ep.26, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. O intamplare nefericita (ep.26, partea a II-a) Profesorul nu se lasa ademenit de promisiunile domnisoarei Kitty, care facea mereu caz de puterea financiara a tatalui sau si il…

Sandy Belle. O intamplare nefericita (ep.26, partea a II-a) Profesorul nu se lasa ademenit de promisiunile domnisoarei Kitty, care facea mereu caz de puterea financiara a tatalui sau si il deconspira la scurt timp si pe Alex, care apucase totusi sa ii faca cateva fotografii. Sandy si Ricky nu cedara insa si continuara sa il urmeze pe profesor si sa ii vorbeasca cu sinceritate, despre micul lor ziar si nevoia cititorilor sai de a afla lucruri utile de la domnia sa. Cand profesorul afla ca sunt orfani si ca fac aceasta meserie cu sinceritate si onestitate, spre deosebire de ceilalti, inclina sa le acorde atentie. Intre timp, cu totii fura fascinati de un roi de fluturi din specia Lysaenidae, o specie rara datorita frumusetii ei deosebite. Incremenisera muti de uimire si fura convinsi ca nu vor uita nicicand momentul. Acesta fu un profund moment de meditatie pentru Sandy Belle, care se gandea ca daca oamenii ar petrece mai mult timp admirand natura, ar fi cu mult mai buni, mai inspirati, mai intelepti, mai sensibili si razboaiele ar disparea. Si iata ca frumusetea naturii isi manifesta deja efectele, profesorul devenind brusc deschis fata de copii si marturisind ca ei fusesera singurii oameni care i-au aratat bunatate, caldura si prietenie, fara sa incerce sa profite. Profesorul le fu recunoscator pentru toate acestea si le ura sa devina niste fluturi frumosi, apoi spre dezamagirea lor disparu in urmatorul moment. Erau putin tristi ca nu ii luasera interviu profesorului, dar nici nu ii puteau reprosa acest lucru. Dar pe cand gandeau toate acestea, domnul Ronwood ii apela sa ii felicite pentru reusita lor, caci profesorul suna la redactie si isi manifesta dorinta de a scrie un articol pentru ziarul lor. Copiii fura in culmea fericirii. Iata un inceput de cariera frumos!
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?