No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. O actiune riscanta (ep.36, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. O actiune riscanta (ep.36, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. O actiune riscanta (ep.36, partea a II-a) Ajunse la Atena, cele doua echipe de jurnalisti erau scandalizate din pricina lui Alex, care le intinsese o capcana. Veni insa…

Sandy Belle. O actiune riscanta (ep.36, partea a II-a) Ajunse la Atena, cele doua echipe de jurnalisti erau scandalizate din pricina lui Alex, care le intinsese o capcana. Veni insa vremea sa aiba si explicatiile. Alex nu ii dezamagi nici de data aceasta, chiar daca ii puse in pericol, iar povestea sa nu facu decat sa ii creasca respectul si consideratia din partea prietenilor sai. Se infiltrase intr-o banda de traficanti de droguri, manat de dorinta de a starpi aceasta plaga, pe care o reprezinta drogurile pentru umanitate. Raufacatorii isi dadura repede seama ca este un intrus si ii planuisera moartea. Dar Alex afla despre ei ca fac schimb de marfuri, chiar la Partenon, in vazul lumii si impreuna cu prietenii sai, pusera la punct o strategie in urma careia sa obtina dovezi clare. Insa Scapa, nataflet ca intotdeauna, ii deconspira, iar banditii incepura sa traga asupra lor cu pistolul. Kitty chiar fu ranita. Si cand toti credeau ca pana aici le-a fost, aparu politia, trimisa de domnul Ronwood, care urmarise indeaproape povestea, prin statia care ramase deschisa. Alex se dovedi a nu fi arogantul dispretuitor, ci unul dintre aceia caruia ii pasa de cei in suferinta si pentru care e gata oricand sa se sacrifice.
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?