No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Misterul furtului articolelor (ep. 19, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Misterul furtului articolelor (ep. 19, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Misterul furtului articolelor (ep. 19, partea a II-a) Sandy Belle duse haina inspectorului, pentru a o analiza. Partenerul acestuia, mai tanar si mai neexperimentat, dornic de a se…

Sandy Belle. Misterul furtului articolelor (ep. 19, partea a II-a) Sandy Belle duse haina inspectorului, pentru a o analiza. Partenerul acestuia, mai tanar si mai neexperimentat, dornic de a se incununa de glorie, surprinzand discutia, merse imediat si ii puse catusele lui Eric, spre indignarea tuturor copiilor orfani. Bineinteles ca se grabise, neavand destule probe pentru a-l acuza pe bunul Eric. Acesta o invinui pe Sandy Belle si le spuse tuturor ca ea este de vina pentru aceasta banuiala. Copiii se suparara foc si aproape ca rupsera prietenia cu Sandy. Ba mai mult, in timp ce aceasta il urmarea pe Eric, ei se grabira sa o urmareasca pe ea si o imbrancira intr-un depozit prabusit, cand era mai putin atenta. Era cat pe ce sa sfarseasca acolo, sarmana Sandy, caci usa se blocase si nu mai putea fi deschisa. Copiii cerura ajutorul lui Eric. Acesta ezita destul de mult, dar scoase un instrument ascutit si deschise in cele din urma usa, cu destula indemanare, fara sa stie ca este indeaproape privit chiar de politie. Inspectorul ii recunoscu imediat stilul, era cel al unui infractor destul de experimentat, pe care il avea de mult in evidenta. El furase articolele pentru a nu aparea in ziare, existand astfel riscul sa fie deconspirat. Sandy Belle avusese dreptate si, pentru prima oara, dovedeste ca are calitatile unui bun jurnalist.
Cuvinte cheie: Desene animate Sandy Belle , Super desene animatePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?