No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle ii salveaza viata lui Edward (partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle ii salveaza viata lui Edward (partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle ii salveaza viata lui Edward (partea a II-a) Dragii copii, dupa cum ati putut observa si pana acum, filmul de desene animate "Sandy Belle" este un izvor de…

Sandy Belle ii salveaza viata lui Edward (partea a II-a) Dragii copii, dupa cum ati putut observa si pana acum, filmul de desene animate "Sandy Belle" este un izvor de intelepciune si ne arata cu fiecare episod, pasii prin care putem deveni mai buni, in drumul nostru catre dezvoltare, perfectionare si autodepasire. Toti avem datoria de a invata mereu, cum sa devenim oameni cu adevarat. Exemple ca Sandy Belle, Doamna Wellington, Domnul Christie, Mark, Edward, sotii Scott, ne sunt calauze emblematice in acest drum. Bunatatea, generozitatea, spiritul de sacrificiu, veselia, altruismul, nadajduirea continua, la Sandy Belle; caracterul nobil, distinctia si modestia, la doamna Wellington; intelepciunea, echilibrul, dreptatea, corectitudinea si masura in toate, la domnul Christie; ambitia, demnitatea, independenta, dorinta de a impartasi bucuria frumusetii lucrurilor din jur, tuturor, la Mark; lipsa de falsitate, impreuna cu condamnare ipocriziei, autenticitatea, curatenia sufleteasca, integritatea, sinceritatea, cinstea, la Edward; simplitatea, naturaletea, lejeritatea in a oferi ajutorul, prietenia, la sotii Scott, toate acestea sunt lectii importante pentru fiecare dintre noi. In acest episod, Sandy Belle salveaza viata lui Edward, care ii ramane profund indatorat. Tot cu aceasta ocazie, Edward isi reveleaza sufletul bun.
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?