No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Gradina sperantei (ep.2, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Gradina sperantei (ep.2, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Gradina sperantei (ep.2, partea a II-a) Lipsa mamei, o apropie mult pe Sandy Belle de contesa de Wellington si fu fericita sa o poata ajuta la gradinarit. Bineinteles,…

Sandy Belle. Gradina sperantei (ep.2, partea a II-a) Lipsa mamei, o apropie mult pe Sandy Belle de contesa de Wellington si fu fericita sa o poata ajuta la gradinarit. Bineinteles, prietenii nu au lasat-o la nevoie, asa ca au venit cu mare bucurie sa o ajute la randul lor, pe Sandy. Contesa era fericita sa ii aiba in preajma. Bineinteles ca si aici dadu de curioasa si indiscreta domnisoara Kitty, care nu stia cum sa mai aduca vorba despre ceea ce o interesa pe ea de fapt: Mark, fiul contesei. Din aceasta cauza o detesta si mai tare pe Sandy Belle, considerand-o rivala, falsa si cu interese meschine. Dar buna copila era departe de toate acestea. Dupa o zi lunga si istovitoare, Sandy Belle se intoarse acasa, fericita datorita orelor petrecute cu contesa si darului pe care aceasta i-l facuse. Este vorba de frumoasele narcise in jurul carora, Sandy Belle va crea o gradina secreta. Dar bucuria ii fu repede alungata de reactia intrigata a tatului sau, cand ii povesti de contesa. Nu se stie inca adevaratul motiv, dar acesta ii interzisese categoric, sa mai mearga sa o viziteze pe contesa.
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?