No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Florile toamnei (ep. 11, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Florile toamnei (ep. 11, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Florile toamnei (ep. 11, partea a II-a) Sandy Belle, in drum spre spitalul unde se afla tatal ei, avu ideea de a culege un buchet de flori. Era…

Sandy Belle. Florile toamnei (ep. 11, partea a II-a) Sandy Belle, in drum spre spitalul unde se afla tatal ei, avu ideea de a culege un buchet de flori. Era incantata sa ii duca tatalui sau flori, chiar din gradina secreta. Pana la spital, avu tot felul de peripetii, mai ales cu cei trei baieti care nu pierdeau nicio ocazie sa o tachineze. Insa de data aceasta, si-au ales prost momentul, caci Sandy avea sufletul plin de durere si nu facu fata provocarii, izbuncnind in plans. V-ati fi asteptat, dragi copii, ca baietii nazdravani sa fie impresionati?! Se vede treaba ca ei se distrau pe seama fetei doar pentru a o face sa le raspunda. Se amuzau cand ea se necajea si riposta, venindu-le de hac, dar de data aceasta fu altfel. Sandy Belle se intrista foarte tare, iar baietii regretara jocul acesta prostesc. Isi dorea cu ardoare sa duca florile tatalui sau, iar nesuferitii i le facura ferfenita. Isi refacu buchetul si merse triumfatoare, dar mai ales fara sa fie suparata pe baieti, pentru a duce florile tatalui sau. Tot datorita acestui buchet ajunse sa isi faca un nou prieten, pe care mai intai il certa aspru.
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?