No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Ce aniversare incredibila! (ep.8 partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Ce aniversare incredibila! (ep.8 partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Ce aniversare incredibila! (ep.8 partea a II-a) Cine crede ca se poate pune cu vointa si perseverenta lui Sandy Belle, se insala. Este incredibila fata aceasta, iar bunatatea…

Sandy Belle. Ce aniversare incredibila! (ep.8 partea a II-a) Cine crede ca se poate pune cu vointa si perseverenta lui Sandy Belle, se insala. Este incredibila fata aceasta, iar bunatatea si sinceritatea ei pot face sa se mute muntii din loc. Cam asa s-a intamplat si cu competitia intre petrecerea organizata de ea si cea organizata de familia Sherer. Simplitatea, deschiderea, jovialitatea, ospitalitatea, bucuria sincera, prietenia, solidaritatea au invins eticheta rigida si plictisitoare a aristocratilor. Inca un plan de-al diabolicei Kitty a esuat. Petrecerea de la castelul Wellington a fost o reusita, toti satenii s-au distrat, dar mai ales Sandy si Mark. Atunci cand esti bun si deschis, atunci cand iti oferi prietenia si ajutorul oricui are nevoie, toate iti vor fi rasplatite exact la momentul potrivit.
Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy BellePosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?