No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Belle. Calatorie in trecut (ep.21, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Belle. Calatorie in trecut (ep.21, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Belle. Calatorie in trecut (ep.21, partea a II-a) Dupa vizita la mormant, Sandy isi dori sa mearga si ea sa vada gradina secreta. Acolo nu gasi decat niste urme…

Sandy Belle. Calatorie in trecut (ep.21, partea a II-a) Dupa vizita la mormant, Sandy isi dori sa mearga si ea sa vada gradina secreta. Acolo nu gasi decat niste urme si nici prin cap nu-i trecea ca Mark tocmai fusese si el. Petrecu un Craciun minunat alaturi de prietenii sai, in timp ce famila Ronwood ii simtea foarte tare lipsa. Casa lor era pustie si lipsita de veselie, fara Sandy Belle. Dar veni si momentul intoarcerii, despartirea fu foarte grea, mai ales de credinciosul Tambour, care refuza cu incapatanare sa se desprinda de Sandy. Aceasta nu facu decat sa-i rupa si mai tare inima lui Sandy, mai ales ca afla despre Tambour ca o astepta in fiecare zi, indiferent de vreme, in fata casei sale. Pe ploaie sau viscol, Tambour statea nemiscat. Oare cum va accepta Tambour situatia? Haideti sa urmarim desenele animate si sa aflam!





Cuvinte cheie: Desene animate Sandy Belle , Super desene animate



Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
HaviHavier
HaviHavier

just passing san jose maternity photographer

2021-03-25 la 14:55

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?