No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sandy Bell. Suburbiile Parisului (ep.32, partea a II-a) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sandy Bell. Suburbiile Parisului (ep.32, partea a II-a)

In Desene animate , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Sandy Bell. Suburbiile Parisului (ep.32, partea a II-a) Prietenul lui Mark, facu intocmai. Se intoarse si inregistra discutiile raufacatorilor, care acum erau ocupati sa admonesteze un tanar  pictor, ce refuza…

Sandy Bell. Suburbiile Parisului (ep.32, partea a II-a) Prietenul lui Mark, facu intocmai. Se intoarse si inregistra discutiile raufacatorilor, care acum erau ocupati sa admonesteze un tanar  pictor, ce refuza sa coopereze. Acestia incercau sa il determine sa deseneze modelul bancnotelor, pe care ulterior, ei sa le produca in serie, realizand astfel bani falsi, cu care ii inselau pe creduli. Ati ghicit, dragi copii, este vorba chiar despre Mark. Incapatanarea cu care isi apara principiile, preferand chiar sa moara decat sa se alature unor hoti, il faceau un caracter demn de respectul tuturor. Desi l-au torturat groaznic, Mark nu a cedat, reusind sa se salveze in cele din urma, datorita lui Sandy Belle care intra pur si simplu peste hoti, lunadu-i prin surprindere. Dragostea iti da curaj si te face putin inconstient, caci Sandy nu lua in calcul si faptul ca putea deveni ea insasi prizoniera, asa cum s-a si intamplat de fapt! Noroc ca Alex, care era un tip puternic a intervenit la timp, punandu-i la punct pe hoti, inainte de sosirea politiei. Inca o data Alex ii salvase viata temerarei Sandy Belle. Ajunsi iarasi prea tarziu, invidiosii sai colegi, incepura sa ii arunce cuvinte de ocara. Dar Sandy Belle nu statu pe ganduri si ii lua apararea, subliniindu-i curajul, bunatatea si spiritul drept.




Cuvinte cheie: Super desene animate , Desene animate Sandy Belle



Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
HaviHavier
HaviHavier

the meat mold removal austin tx

2021-03-25 la 14:46

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?