No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 2) poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 2)

In Cantece pentru copii , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Toata lumea munceste de zor. Fiecare cu treaba lui, foarte clar stabilita. Asa si cei doi responsabili cu posta, delegati sa aduca scrisorile lui Mos Craciun.

 

Ai vazut episodul 1? Rudolf cel cu nasul rosu, episodul 1 Amenintatoarea Stormela

Plini de zel si cu gandul la avansare, ei se indreapta spre periculosul pod de gheata al zanei Stormela. Odata ajunsi pe pod, incepura sa se teama groaznic. Dar nici nu apucara bine, caci frica dadu de graba roade si se trezira izbind toate statuile de gheata ale Stormelei, de care aceasta era foarte mandra. Ca bine a zis cine a zis "de ce ti-e frica de-aia nu scapi"!?‚

Ingroziti de acest incident, caci banuiau urmarile, pleaca cu gand sa nu spuna nimic nimanui. Intre timp Rudolf vizita fabrica de jucarii, impreuna cu parintii lui. Fabrica functiona  la capacitate maxima.

Si pe cand urmareau ei de sus tot spectacolul pregatirilor, care se derula numai in cantec si voie buna, apare Stormela cu o falca in cer si una in pamant, insotita de garzile sale fioroase? si cerand sa i se faca dreptate. Vocea sa tuna, in timp ce arunca cu fulgere de gheata in toate directiile, terorizandu-i  pe bietii elfi, care habar nu aveau de cele intamplate. Noroc ca aparura Mos Craciun si buna lui sotie, Craciunita, facand sa fie crutati la timp. Dar Stormela era de neinduplecat! Afirma cu tarie ca unul dintre elfii lui Mos Craciun a savarsit crima si isi sustinea acuzatia fluturand o palarie de elf gasita la fata locului.

Cum nimeni nu stia nimic, Mos Craciun ceru ca cel care se stie vinovat sa iasa in fata. Cei doi postasi nu avura incotro si iesira foarte speriati , plangand si cerand indurare, caci a fost un accident pe care nu l-au putut evita. Stormela nici nu vroia sa auda si ii ceru pe cei doi pentru a-i duce la castelul sau de gheata.

Numai ca, asa cum ne-am fi si asteptat, Mos Craciun refuza total aceasta oferta. Jignita, Stormela decreta inchiderea podului, pentru oricare locuitor al satucului ascuns al lui Mos Craciun. Iar daca cineva avea sa incalce aceasta hoatarare, aveau sa se porneasca furtuni cumplite de zapada.

Lucru teribil, caci podul de gheata era singura iesire din sat. Fara sa fie intimidati de amenintari, cei doi ii aratara usa Stormelei, care abia astepta sa se razbune.

Trecu un an si Rudolf crescu. Acum se ducea la scoala, impreuna cu ceilalti reni de varsta lui.

 





Cuvinte cheie: Desene animate , Sarbatori de iarna


Articole recomandate:

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul  4)

Rudolf se plimba cu noua lui amica, Zoia. Si ca din senin, sub un oarecare pretext, aceasta ii ceru ...

Rudolf , cel cu nasul rosu (episodul 3)

Intr-o zi pe cand se aflau in plina lectie, veni vorba de renii zburatori, care trageau sania lui M ...

Rudolf, cel cu nasul rosu (episodul 1)

In satucul lui Mos Craciun, pregatirile sunt in toi. In aceasta atmosfera, vine pe lume Rudolf, ren ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?