No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca 4 anisori zburdalnici poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

4 anisori zburdalnici

In Cantece pentru copii , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

4 anisori zburdalnici Adultii astia, nu au niciun haz! Nu stiu sa spuna decat "nu ai voie acolo!", "nu ai voie aici!", "stai locului!", "taci din gura!". Dar noi, copiii,…

4 anisori zburdalnici Adultii astia, nu au niciun haz! Nu stiu sa spuna decat "nu ai voie acolo!", "nu ai voie aici!", "stai locului!", "taci din gura!". Dar noi, copiii, ce avem voie sa facem? Daca ar fi dupa ei, ar trebui sa nu te misti toata ziua de pe un scaun si sa faci doar ce ti se spune.

Versuri: 4 anisori zburdalnici 4 anisori, sprancene Ochisori umbriti de gene Si gurita conturata Cu un strat de ciocolata Degetele curioase Gata ca sa tot descoase Lucrurile de prin casa Top in pat si zdup sub masa! Nicio clipa de ragaz Nu umbla la aragaz! Portocala nu-ti mai place Lasa prizele in pace! Nu cu pixul pe pereti! Vai, tu faci cat cinci baieti! Vai, tu faci cat cinci baieti! 4 anisori zburdalnici Au nevoie de 3 paznici Ca sa invete sa se poarte, Tocmai cum scrie la carte! O carte de oameni mari, Care nu mai vor sa stie Cum era pe cand traiau In tara copilariei! Nicio clipa de ragaz Nu umbla la aragaz! Portocala nu-ti mai place Lasa prizele in pace! Nu cu pixul pe pereti! Vai, tu faci cat cinci baieti! Vai, tu faci cat cinci baieti!
Cuvinte cheie: Cantece romanesti pentru copii , Cantece pentru copiiPosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
Cristina
Cristina

Cum pot sa scot piesa ?!?!???

2011-09-03 la 14:20
anya
anya

..chiar ca este deosebit si cu totul special...

2010-04-05 la 11:11
moldovan viorica elena
moldovan viorica elena

scuze dar am scris melodia ??®ncrucisata wops

2010-01-10 la 18:03
moldovan viorica elena
moldovan viorica elena

4 anisori,spr??Â?ncene Ochisori umbri??â??i de gene ??Ë?i guri??â??a conturat???? cu un strat de ciocolata dege??â??ele curioase gata ca sa tot descoase lucrurile de prin casa ??â??op ??®n pat ??â??i zdup sub masa nici o cxlipa de r????gaz nu umbla la aragaz ca sa-nvete sa se poarte tocmai cum scrie la carte o carte de oameni mari care nu mai vor sa stie cum era pe cand traiau in tara copilariei portocala nu-??â??i mai place lasa prizele ??®n pace nu cu pixul pe pereti vai tu faci cat 5 baieti vai tu faci xat 5 baieti 4 anisaori zuburdalnici au nevoie de 3 paznici ca-sanvete sa se poarte tocmai cum scrie la carte o carte de oameni mari care nu mai vor sa stie cum era pe cand traiau in tara copilariei nici o clipa de r????gaz nu umbla la aragaz portocala nu-??â??iu mai place lasa prizele in pace nu cu pixul pe pereti vai tu faci cat 5 baieti vai tu faci cat 5 baieti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-10 la 18:00
moldovan viorica elena
moldovan viorica elena

super tare

2010-01-10 la 17:50
moldovan viorica elena
moldovan viorica elena

frumos :):)superb:):)

2010-01-10 la 17:49

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?