No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Weekend englezesc la Teatrul Tandarica poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Weekend englezesc la Teatrul Tandarica

In Stiri si noutati , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Teatrul de Animație Țăndărică, fidel programului său de a diversifica paleta de acțiuni în vederea  educării publicului tânăr, formarii lui ca viitor spectator și iubitor de teatru, dornic de a explora și alte “lumi”, a inițiat un  parteneriat cu British School pentru organizarea  în perioada 26-29 ianuarie a  Festivalului ISTA.

ISTA (International School Theatre Association) este o organizație fondată în Marea Britanie, pentru a  aduce teatrul și actoria în școlile internaționale. ISTA reunește profesori, actori, elevi din toată lumea pentru care teatrul este liantul, mijloc de educare, de petrecere a timpului liber, de cunoștere a culturii fiecăruia. Se pune preț pe colaborare, diversitate, comunicare verbală și corporală, prietenie, colegialitate,joc, valori de altfel general umane în orice societate.

ISTA organizează festivaluri pentru studenții de toate vârstele din întreaga lume, oferind totodată și training profesorilor de teatru din școlile internaționale.

În prezent, în București sunt două școli membre ISTA, British School și American International School din București. Anul acesta, British School a fost aleasă să găzduiască Festivalul Intenational ISTA, La evenimentul care va avea loc la Teatrul Țăndărică vor fi prezente școli din Danemarca, Portugalia, Egipt, Elvetia, Marea Britanie, Ungaria, Germania și Turcia, în total 143 de elevi, împreună cu profesorii lor care vor lucra pe grupe pentru ca în final să prezinte un spectacol.

Cursanții și profesorii lor, ceilalți participanti la acest festival vor avea ocazia să urmărească  CAPRA CU TREI IEZI de Ion Creangă, în regia lui Cristian Pepino, producție a teatrului, în limba engleză. O poveste universal valabilă, cu variante literare arhicunoscute și în țările care participă la festivalul ISTA de la București.btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?