No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Weekend dedicat copiilor la Băneasa Shopping City poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Weekend dedicat copiilor la Băneasa Shopping City

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Bucureşti, 31 mai 2012 – Băneasa Shopping City celebrează Ziua Copilului printr-un weekend plin de activităţi interactive. Atât în incinta centrului comercial, cât şi în spaţiul exterior, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole, workshop-uri, concursuri de desen sau competiţii sportive.

Pe 1 iunie, Băneasa Shopping City va organiza „Maratonul poveştilor”, centrul comercial transformându-se într-o lume de basm. Copiii vor intra pentru o zi pe tărâmul poveştilor, având ocazia să vorbească şi să se fotografieze cu personajele lor preferate. De asemenea, ei vor putea asista la scene de teatru celebre din „Croitoraşul cel Viteaz”, „Greierele şi Furnica”, „Peter Pan” sau „Aventuri în podul bunicului”. În plus, Grand Cinema Digiplex va organiza un maraton de filme, cu baloane, clovni şi face painting. Programul filmelor şi detalii despre KIDSFEST, festivalul ce se va desfăşura timp de patru zile în cinematograf, se găsesc pe site-ul www.grandcinemadigiplex.ro.

 

activitati_pentru_copii_-_baneasa_shopping_city_-_2

În a doua zi de sărbătoare a copiilor, pe 2 iunie, Băneasa Shopping City şi Junior Sport te invită cu cei mici lângă marii campioni ai sportului. Proiectul „Junior Sport” vine în întâmpinarea părinţilor pentru a înţelege frumuseţea, dar şi importanţa sportului pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor. Cei mici vor învăţa care sunt beneficiile sportului şi noţiunea de Fair Play. Pentru a susţine acest proiect, organizatorii aşteaptă participarea unor mari campioni, printre care Leonard Doroftei, Corina Ungureanu, Otilia Bădescu, Ivan Patzaichin, Cristian Gaţu, Florentin Marinescu, Carmen Bunaciu, Laura Badea, Carmen Tocală şi mulţi alţii.


Tot pe 2 iunie, cei mici vor putea alege dintre numeroasele activităţi pregătite în parcarea centrului comercial: fotbal, basket, badminton, tenis, gimnastica sau karting. În incinta Grand Cinema Digiplex, copiii şi părinţii vor putea asista de la ora 12.00 la piesa de teatru „Dumbrava Minunată”.


Pe 3 iunie, de la ora 13:00, în Băneasa Shopping City vine Circul Cartoon Network. Pentru prima dată în istorie, cele mai trăsnite personaje de desene animate fac spectacol alături de jongleuri, clovni şi acrobaţi.


Între 1 şi 3 iunie, programul dedicat copiilor se va desfăşura între 13.00 şi 20.00. Pe lângă seria de activităţi, cei mici pot participa şi la workshop-uri de origami sau pictură organizate de Căsuţa cu Surprize.


Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro şi pe pagina de Facebook.

Cuvinte cheie: Activitati de joaca , Activitati de timp liberbtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?