No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Sarbatorim copilaria in povesti! - Concurs de scriere creativa poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Sarbatorim copilaria in povesti! - Concurs de scriere creativa

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Pentru că se apropie 1 iunie, ziua în care lumea întreagă sărbătoreşte „inima tuturor vârstelor” (Lucian Blaga), Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Librăriile Humanitas, îi invită pe toţi prichindeii talentaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, să ia parte la un concurs de scriere creativă, a cărui temă este: „Poveştile copilăriei (mele)”.

Fiecare copil îşi creează o lume imaginară, plină de născociri fantastice, în care zâne şi prinţi din împărăţii trecute îşi dau întâlnire cu eroii moderni din oceanul de chihlimbar, cu Harry Potter, Spider Man sau Rapunzel. Printre animăluţe magice, jucării care vorbesc ori stele care-şi presară praful fermecat peste joaca de zi cu zi, micuţii îşi folosesc gândurile drept recuzită năstruşnică pentru cele mai nemaipomenite întâmplări. Iar despre acestea, ne-am dori să aflăm şi noi!

Fie că sunt inspirate de poznele de la şcoală sau de aventurile supereroilor favoriţi, pot fi înscrise la concurs, în perioada 1-29 mai, texte inspirate de cea mai frumoasă zi alături de cei dragi, de o carte preferată sau de un spectacol ale cărui personaje v-au rămas în minte. Poate vreţi să rescrieţi „Scufiţa Roşie" sau să prilejuiţi o întâlnire, pe hârtie, între Pinocchio şi Motanul Încălţat, vă aşteptăm să ne surprindeţi cu poveşti originale despre cea mai frumoasă lume de basm, câştigătorii urmând să primească tot felul de cărţi şi premii speciale oferite de Librăriile Humanitas şi Hartmann.

Textele (2-10 de pagini) pot fi trimise pe adresa: Str. General Constantin Budişteanu, nr. 24, Sector 1, Bucureşti sau pe e-mail, la adresa: valentina.roman@teatrulioncreanga.ro, cu menţiunea: Concurs de poveşti, nu mai târziu de 29 mai.

Spor la povestit!

 

afis-concurs-scriere-creativa






Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?