No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Padurea Copiilor cauza de mediu la Maratonul Bucurestiului poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Padurea Copiilor cauza de mediu la Maratonul Bucurestiului

In Stiri si noutati , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Cei pasionati de alergare parasesc, de obicei, capitala pentru a-si urma pasiunea si pentru a participa la competitii realizate in aerul liber de munte, de mare, departe de oras. Dar, uneori, apar si acele evenimente care ii reunesc pe cei cu o pasiune comuna intr-un singur loc. Un astfel de eveniment este Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ce va avea loc pe 7 octombrie.

Cine a fost prezent la un astfel de eveniment, fie ca alergator, organizator sau simplu privitor, stie ca nu poate trece peste un sentiment de entuziasm general, ce porneste din angajamentul individual pe care il presupune o astfel de cursa. Daca faci parte din public, esti impresionat de vointa alergatorilor, de numarul mare de oameni care participa fara a fi sportivi profesionisti si cum un intreg eveniment este produs de pasiunea pentru alergare. Maratonistii, prinsi in lupta de rezistenta cu ei insisi, sunt incurajati de sustinerea publicului. Dar ce ii motiveaza?

 

padurea copiilor

 

Daca o pasiune comuna este cea care reuneste oameni diferiti intr-un singur loc, maratonul este o cursa speciala care isi atrage participantii si prin cauzele pe care sustine. Un maraton isi are participantii sai pasionati, dar un maraton cu o cauza, are participanti in plus, deoarece la maraton se poate alerga de dragul alergarii si se poate alerga de drag pentru o cauza. De exemplu, anul acesta cauza de mediu a maratonului este un proiect de impadurire a terenurilor degradate din Romania, numit „Adopta un copac” si pus in practica de ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila. Ei isi propun sa stranga fonduri pentru o noua locatie „Padurea Copiilor”, unde vor planta cate un puiet pentru fiecare nou-nascut. Sloganul lor este „Cu fiecare pas, Padurea Copiilor prinde viata!”, deoarece stiu ca pasiunea este cea care face ca lucrurile dorite sa devina reale.

Maratonul Bucuresti reuneste astfel diferite categorii de participanti: sportivi profesionisti, amatori pasionati, copii, sustinatori de cauze. Aceasta asociere dintre caritate si alergare este un lucru obisnuit pentru maraton, asa cum se intampla in cazul Maratonului Londrei, de la Praga, Boston. Pe 7 octombrie, capitala va deveni un loc al energiei, rezistentei, al pasiunii impartasite.

Maratonul isi asteapta alergatorii. Padurea Copiilor, sustinatorii.

Mai multe despre eveniment:

http://www.viitorplus.ro/maraton

http://www.viitorplus.ro/adoptauncopacbtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?