No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Copilaria in imagini poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Copilaria in imagini

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

De-a lungul anilor am văzut cu ochii noștri cum a evoluat și tehnologia pe lângă multe altele. Ne referim în mod deosebit la aparatele și ramele foto digitale.

În prezent toată lumea are un aparat foto digital. Zilnic o persoană face mai multe poze decât şi-ar fi imaginat cineva acum câţiva ani. Acesta este un lucru foarte bun. Una dintre problemele care apar este că din cauza numărului mare de fotografii ajungem să le ratacim, astfel, valoarea acelor fotografii este nulă.  AlbumeCopii.ro vă ajută să daţi valoare acestor fotografii.

pag_27

Nu vă este dor să stați cu împreună cu familia și să răsfoiți un album foto, amintindu-vă de momentele minunate capturate cu un aparat foto cu film developabil?

cmc_6786

Noi pe www.albumecopii.ro vă reamintim și vrem să creem împreună albume deosebite, unice și moderne pentru voi și copilașii voștri.

Pentru a vă face amintirile mai frumoase vă oferim o nouă generație de albume cu coperți rigide. Renunțăm la lipirea sau introducerea în folie a fotografiilor și trecem la printuri pe toată suprafața paginii pentru o imagine mai clara și mai expresivă.

cmc_6918

Nu v-am convins încă? Intrați pe www.albumecopii.ro și convingeți-vă singuri că albumele create de noi cu fotografiile voastre merită să prindă viață!

 







btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?