No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Baneasa Kids Club poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Baneasa Kids Club

In Stiri si noutati , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Pe 3 septembrie a treia întrunire a membrilor clubului

Băneasa Kids Club, clubul celor mai isteţi şi dinamici copii lansat de Băneasa Shopping City, organizează sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 11:00, a treia întrunire a membrilor clubului.

baneasa_kids_club

 

 

Scufiţa Roşie a pierdut-o pe bunicuţa! Şi a apelat la Shoppy, mascota clubului, şi la echipa lui de copii isteţi şi descurcăreţi pentru a o găsi!

Aceasta nu este o misiune uşoară, membrii Băneasa Kids Club sunt puşi la grea încercare!

Timp de două ore,  trebuie să reconstituie harta care le indică locul unde este ascunsă bunicuţa şi să reuşească să treacă printr-un labirint plin de probe şi ghicitori!

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare şi aceasta poate fi facută chiar acum pe www.baneasakidsclub.ro.

Mai multe informaţii despre Băneasa Kids Club, despre evenimentele organizate şi fotografiile de la întâlniri puteţi găsi oricând pe site.

Tot de aici aflaţi mai multe despre noile colecţii de haine, despre cărţile şi filmele recomadate pentru copii şi despre discounturile oferite de magazinele partenere exclusiv pentru membrii.

Întâlnirea din 3 septembrie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Băneasa Kids Club, în prima sâmbătă din fiecare lună.

Copiii cu vârste între 4 şi 10 ani înscrişi vor participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Tot ce trebuie făcut este completarea formularului disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.robtn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?