No SSO cookie

Stiri si noutati

  • Gatesti retete de post? Primesti premii de la tupperware si Editura All!

    Gatesti retete de post? Primesti premii de la tupperware si Editura All!

    In Stiri si noutati

    Primăvara bucătăreala este muuult mai plăcuta! Vrem sa îţi descoperim acest talent de a îmbina ingredientele astfel încât să iasă o reţetă de post excepţională. Te invităm la concurs! Este foarte uşor să culegi roadele reţetelor tale.

    Trebuie doar adaugi retete de post pe culinar.ro apoi sa aduni punctaj bun de la juriu si de la prietenii tai de pe Facebook.

    Premiile sunt acordate de cu www.tupperware.ro şi Editura All.

    Citeste toate detaliile aici: Concurs Bucate romanesti pentru zile cand postesti

  • Castiga napolitane dulci si crocante

    Castiga napolitane dulci si crocante

    In Stiri si noutati

    Copiii intotdeauna au fost atrasi de dulce si cu siguranta le place foarte mult cand mai sunt si crocante. Aceste bunatati iti ofera Mayra.ro pentru voi si copiii vostri.

  • Clasa Einstein - Dedicata copiilor

    Clasa Einstein - Dedicata copiilor

    In Stiri si noutati

    Clasa Einstein este un program educational pentru segmentul de varsta 3-7 ani ce isi propune sa dezvolte in primul rand abilitatile emotionale ale copilului pregatindu-i pe acestia pentru scoala romaneasca. Cheia succesului pentru orice copil care merge la scoala este reprezentata de dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale pentru a ii permite integrarea in noua structura.

  • Frumusetea vine de la clasa Eistein cu rasfaturi medicale

    Frumusetea vine de la clasa Eistein cu rasfaturi medicale

    In Stiri si noutati

    Clasa Einstein s-a lansat in urma cu 3 saptamani in cadrul Centrului Educational pentru copii si parinti Iulia Pantazi ca un program alternativ gradinitei pentru a ii ajuta pe copii sa inteleaga mai bine regulile sociale si sa isi dezvolte inteligenta emotionala.

     

  • Castiga un tratament facial de la Keiko

    Castiga un tratament facial de la Keiko

    In Stiri si noutati

    Mayra.ro stie ca iti place sa te mentii frumoasa asa ca iti ofera un concurs special pentru tine si daca esti din Bucuresti nu ai voie sa lipsesti!

  • Jucării cu personalitate, de la oul Kinder toate!

    Jucării cu personalitate, de la oul Kinder toate!

    In Stiri si noutati


    Dupa revenirea pe piaţa din România la sfârşitul anului trecut, , primul ou de ciocolată cu surpriză, creat cu mai mult de 30 de ani în urmă, pregăteşte noi surprize!

    În fiecare an, lansează două colecţii de jucării pictate de mână: personaje fantastice dintr-o lume magică, unice, distractive, care transmit un mesaj educaţional.

  • Campania Pampers Unicef

    Campania Pampers Unicef

    In Stiri si noutati

    Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® şi UNICEF îşi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Părinţii din România s-au implicat şi au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei în ediţiile trecute.

    Pampers® şi UNICEF le mulţumesc, încercând la rândul lor să ofere nou-născuţilor cele mai bune condiţii din primele momente de viaţă. De aceea, Pampers® donează maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi şi scutece Pampers®, mămicile fiind cele care decid unde ajung aceste donaţii.

  • Rolul centrului educational pentru parinti si copii

    Rolul centrului educational pentru parinti si copii

    In Stiri si noutati

    Pornind de la experienta acumulata in activitatea cu copiii cu dizabilitati, Centrul Educational pentru Copii si Parinti isi extinde serviciile, dezvoltand produse si pentru copiii sanatosi. Astfel contribuim la dezvoltarea atitudinii, limbajului si comportamentului individual atat in grupuri restranse cat si in medii sociale complexe. Centrul isi propune sa devina o solutie viabila pentru toti copiii cu varste intre 0-7 ani si parintii acestora.

  • Centrul Educational pentru parinti si copii- Iulia Pantazi

    Centrul Educational pentru parinti si copii- Iulia Pantazi

    In Stiri si noutati

    Bucuresti, 15 februarie 2011: Iulia Pantazi, psiholog clinician, lanseaza Centrul Educational pentru Copii si Parinti din strada Ion Racoteanu nr 1, Sector 3.

    Cu aceasta ocazie a fost creata campania educationala “Copilul tau e Dl Goe?” ce cuprinde 6 seminarii online gratuite (in fiecare marti) incepand cu 22 februarie 2011 si un concurs adresat gradinitelor si parintilor.

  • Pampers si UNICEF pentru eliminarea tetanosului neonatal

    Pampers si UNICEF pentru eliminarea tetanosului neonatal

    In Stiri si noutati

    Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® şi UNICEF îşi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Părinţii din România s-au implicat şi au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei în ediţiile trecute.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?