No SSO cookie

Stiri si noutati

  • Manifest pentru extracte de calitate

    Manifest pentru extracte de calitate

    In Stiri si noutati

    Alevia, compania romaneasca specializata in productia de suplimente alimentare si ceaiuri, isi propune sa creasca gradul de constientizare atat al consumatorilor, cat si al celorlalti producatori fata de nevoia de a folosi in producerea suplimentelor alimentare numai extracte din plante de calitate inalta si lanseaza campania „Manifest pentru extracte de calitate”. 

  • Cumpără o tartă cu zmeură de la Paul şi oferă zâmbete copiilor din MagiCAMP

    Cumpără o tartă cu zmeură de la Paul şi oferă zâmbete copiilor din MagiCAMP

    In Stiri si noutati

    Paul lansează prima campanie de responsabilitate socială în România: „La Paul, când iei, dai!”, în colaborare cu MagiCAMP, tabăra copiilor cu afecţiuni oncologice.

  • Alo Prematuritate –0800 390 678 - prima linie gratuita din Romania pentru preventie si suport in prematuritate

    Alo Prematuritate –0800 390 678 - prima linie gratuita din Romania pentru preventie si suport in prematuritate

    In Stiri si noutati

    Bucuresti, 10.03.2016 - Asociatia Unu si Unu a lansat linia gratuita „Alo, Prematuritate” 0800 390 678 pentru sarcinile aflate la risc si familiile cu prematuri. 

  • Peste 70 de copii romani prezenti la Festivalul de la Cannes

    Peste 70 de copii romani prezenti la Festivalul de la Cannes

    In Stiri si noutati

    Chiar dacă anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes nu participă niciun film de lungmetraj românesc, totuși, la secțiunea de scurtmetraj țara noastră este foarte bine reprezentată. Iar cei mai tineri participanți sunt cu siguranță cei peste 70 de copii români talentați care joacă în cele două filme de scurtmetraj de la secțiunile Short Film Corner și Romanian Short Waves.

  • Sarbatorim copilaria in povesti! - Concurs de scriere creativa

    Sarbatorim copilaria in povesti! - Concurs de scriere creativa

    In Stiri si noutati

    Pentru că se apropie 1 iunie, ziua în care lumea întreagă sărbătoreşte „inima tuturor vârstelor” (Lucian Blaga), Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Librăriile Humanitas, îi invită pe toţi prichindeii talentaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, să ia parte la un concurs de scriere creativă, a cărui temă este: „Poveştile copilăriei (mele)”.

  • Romanii sarbatoresc Pastele in familie

    Romanii sarbatoresc Pastele in familie

    In Stiri si noutati

    Coșul de cumpărături de paște al românilor din mediul urban va include bucate tradiționale dar și cadouri pentru cei dragi. Află cât vor cheltui românii de Paşte şi unde vor petrece sărbătorile, conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center.

  • Copiii au nevoie de o relatie echilibrata cu alimentatia

    Copiii au nevoie de o relatie echilibrata cu alimentatia

    In Stiri si noutati

    Selgros Cash&Carry România împreună cu Chef Cezar Munteanu derulează pentru al treilea an consecutiv programul educaţional "Sănătatea începe din farfurie". Acesta demarează de Ziua Mondială a Sănătăţii şi urmăreşte să promoveze o alimentaţie echilibrată pentru copii.

  • Vitaminele, in mintea si in alimentatia noastra

    Vitaminele, in mintea si in alimentatia noastra

    In Stiri si noutati

    Obiectivul principal al activităților educative în cadrul programului "5 porţii de legume, fructe sau suc de fructe" planificate pentru grădiniţele de copii din Polonia și România este acela de a promova consumul de legume, fructe și  suc de fructe 100% de către copii.

  • Cum s-au imbolnavit ambii mei copii cu rotavirus – povestea Ancai

    Cum s-au imbolnavit ambii mei copii cu rotavirus – povestea Ancai

    In Stiri si noutati

    Anca are o fire foarte vesela, pozitiva, iar cei doi copii ai ei ii seamana perfect. Anca e mamica unui băiețel și a unei fetițe, care au fost întotdeauna sănătoși, rezistenți și plini de viață. De aceea, cand ambii ei copii s-au imbolnavit deodata cu rotavirus, aproape ca nu i-a venit sa creada, iar sperietura a fost pe măsură.

     

  • Ce cadou primesc cei mici iarna aceasta?

    Ce cadou primesc cei mici iarna aceasta?

    In Stiri si noutati

    ECCO, unul din cei mai mari producători de încălţăminte damă, bărbaţi şi copii din lume, ce combină armonios stilul şi confortul, şi-a construit succesul oferind produse de calitate, utilizând tehnologii inovatoare şi design adaptat filozofiei ”pantoful trebuie să se adapteze piciorului”.

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?