No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Educatia copiilor - cartea de vizita a parintilor poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Educatia copiilor - cartea de vizita a parintilor

In Evenimente , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

In perioada 13 - 17 martie, la Palatul National al Copiilor – Bd Tineretului 8-10 - de desfasoara cel mai mare targ dedicat educatiei private din Bucuresti Targul Educational si de Tabere, aflat la editia a III-a.

Pentru fiecare parinte in parte capitolul “educatie copii” este primordial. Toti parintii isi doresc sa fie apreciati prin intermediul educatiei date copiilor lor. Iar educatia copiilor este unul dintre cele mai grele examene pe care trebuie sa le dea parintii.

Scoala romaneasca de stat a suferit multe transformari dupa anul de gratie 1989 pana azi, toate cu scopul de a o face mai performanta, mai adaptata vremurilor, insa, daca privim rezultatele examenelor la bacalaureat din ultimii doi ani, rezultatele sunt de-a dreptul inspaimantatoare. Putine bastioane ale invatamantului de calitate, de stat au ramas. Iata, s-a creat terenul propice pentru alternativa – invatamantul privat.

Parintii cu dragoste de copii, dar si cu ceva dare de mana, privesc cu atentie si interes invatamantul privat, atunci cand doresc sa-si dea copilul la o scoala buna. Cat despre gradinite, after/before school, deschiderea este si mai mare pentru zona privata.

 

tet_228x1485_gf_preview

 

Oferta este foarte bogata si variata. La “gradi” se pot inscrie copii incepand de la varsta de 1 an si jumatate, cursurile optionale sunt extrem de variate - de la limba rusa si chineza, la initiere in tainele astrelor - iar costurile pot variaintre 400 lei si 1250 euro/luna in functie de program, hrana, cursuri optionale sau alte servicii incluse.

Psihologii spun ca gradinita ii va influenta copilului intreaga viata, pentru ca, dupa mediul parental, aici deschide el ochii… catre lume si societate. Parerea unanima a specialistilor in domeniu este ca mult mai important este numarul suficient de personal calificat, decat “programele de formare de lideri” de la 3-4 ani. Accentul trebuie pus, deci, pe continuturile reale, nu doar pe formele frumoase.

In perioada 13 - 17 martie, la Palatul National al Copiilor – Bd Tineretului 8-10 - de desfasoara cel mai mare targ dedicat educatiei private din Bucuresti Targul Educational si de Tabere, aflat la editia a III-a.

Aici puteti intra in contact nemijlocit cu reprezentantii institutiilor de invatamant private, cu organizatorii de tabere cu diferite tematici, puteti afla metode noi de educare si relaxare a copilului si multe alte lucruri interesante, beneficiind de foarte multe informatii, dar si de discounturile oferite de expozanti doar in perioada targului.


Articole recomandate:

Vizitele la scoala si sedintele cu parintii

Prima ta vizita la scoala este cea din ziua dinaintea inceperii scolii, cand copilul tau afla cine ...

O noua etapa in viata copilului: scoala

Cu pregatire si incurajare, inainte, copilul poate sa priveasca scoala ca pe o experienta satisfacat ...

Gradinita. Este pregatit copilul pentru gradinita? Cum o alegem?

Multi parinti se intreaba cand este pregatit copilul lor sa mearga la gradinita., Pe langa acest asp ...


Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?