No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca După Sfârṣitul Lumii vine MARELE SCHIMB poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

După Sfârṣitul Lumii vine MARELE SCHIMB

In Evenimente , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

Elfii te invită ȋn Casa lui Moṣ Crăciun la Marele Schimb de haine, cărṭi, jucării, accesorii ṣi decoraṭiuni.

București, 14 decembrie 2012: Între 20 și 23 decembrie, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piața de Flori) sub patronajul Elfilor, ȋn cadrul evenimentului Casa lui Moș Crăciun se desfăṣoară MARELE SCHIMB de Haine, Cărṭi, Jucării, Accesorii ṣi Decoraṭiuni.

Astfel, ȋn reṣedinṭa din Capitală a Moṣului va fi amenajată o zonă specială, Dressingul Elfilor, unde, pe parcursul a trei zile (20, 21 și 22 decembrie) oricine poate aduce diverse obiecte și haine mai noi sau mai vechi, în stare bună, dar pe care nu le mai folosește ṣi pe care doreṣte să le dea la schimb.

 

foto_1_schimb_de_haine


Aici pot fi lăsate: haine din orice sezon, cărți, cd-uri, dvd-uri ṣi audio book-uri, jucării, obiecte de design interior, accesorii vestimentare (bijuterii, curele, încălțăminte). Colectarea de către organizatori a tuturor hainelor ṣi obiectelor aduse de vizitatori se va face potrivit următorului program:

  • Joi, orele 16:00 – 20:00

  • Vineri, orele 16:00 – 20:00

  • Sâmbătă, orele 12:00 – 20:00

Participarea la MARELE SCHIMB se face contra unei taxe de 10 lei, care se plăteṣte odată cu predarea obiectele de schimb.

 

schimbul_de_haine_carti_etc_foto2

 

MARELE SCHIMB are loc duminică, 23 decembrie, de la ora 14:00

În zona numită Dressingul Elfilor, pe 23 decembrie, cu începere de la ora 14:00, va avea loc MARELE SCHIMB de haine, accesorii, cărți și decorațiuni, în cadrul căruia fiecare dintre cei care au lăsat haine și alte obiecte pot lua altele în schimb. Numărul maxim de haine și alte obiecte date spre schimb este de 10. Produsele care nu vor fi luate de nimeni în urma schimbului vor fi donate organizațiilor nonguvernamentale Asociația Ana și Copiii, Fundația Parada ṣi Centrului de preluare ȋn regim de urgenṭă a copiilor străzii.

Ce poṭi face pentru a face parte din MARELE schimb

 


Participarea la MARELE SCHIMB se va face ȋn prima etapă pe bază de ȋnscriere printr-un mail trimis pe adresa anca@creativearts.ro , până la data de 22 decembrie, iar numărul maxim de produse care pot fi schimbate este de 10.

Pot fi aduse pentru schimb: haine de femei ṣi copii, fiind excluse lenjeria si costumele de baie, ȋncalṭăminte, genṭi, alte accesorii (bijuterii, eṣarfe, curele), cărṭi ṣi audio book-uri, alte CD-uri ṣi DVD-uri, jucării ṣi jocuri, decoraṭiuni diverse ṣi ornamente de Crăciun.

Predarea obiectelor pentru schimb ṣi a taxei de participare se vor face la:

  • 20 decembrie ṣi vineri 21 decembrie, ȋntre orele 16:00–20:00.

  • 22 decembrie, ȋntre orele 12:00 – 20:00

În momentul predării, toate obiectele vor fi verificate de către organizatori, pentru a vedea dacă sunt ȋn stare bună. Vor fi excluse de la schimb obiectele rupte, sparte, pătate, ṣi uzate.

Produsele ȋn stare bună, acceptate la schimb, vor fi sortate ṣi pregătite pentru MARELE SCHIMB desfăṣurat duminică, 23 decembrie, la Bell’Agio Casa, cu ȋncepere de la ora 14:00.

Pentru ca vizitatorii să identifice mai uṣor
Dressingul Elfilor, aceasta va fi semnalizată prin ȋnscrisuri purtând titlurile “Haine ṣi zorzoane de dame”, “Jucarii ṣi alte nebunii”, “Lucruṣoare de copii”, “De-ale Moṣului” , “Donaṭii”, “Tombola partenerului”, “Zona de socializare”.

 

schimbul_de_haine_carti_jucarii_accesorii_foto1


Toate acele obiecte vestimentare, decorative ṣi toate cărṭile care vor rămâne neschimbate va fi donate ONG-urilor de într-ajutorare a copiilor ṣi persoanelor nevoiaṣe.
De asemenea, ȋn Dressingul Elfilor va exista si o zonă de “Donaṭii” unde pot fi donate articole ȋn stare bună, pentru Fundaṭia
Ana ṣi Copii, Fundaṭia Parada ṣi Centrul de preluare ȋn regim de urgenṭă a copiilor străzii.

Pentru ca aṣteptarea celor ȋnscriṣi la predarea articolelor să treaca mai repede, la Bell’Agio Casa se va amenaja o “Zonă de Socializare” unde se vor desfăṣura ateliere de creaṭie pentru adulṭi, un târg de cadouri, precum ṣi Bucătăria Crăciunesei unde se pot degusta: prăjituri ṣi cozonaci de casă, produse culinare tradiṭionale româneṣti, ceaiuri ṣi cafele de origine.

 

Pentru mai multe informaṭii despre MARELE SCHIMB din CASA LUI MOŞ CRACIUN

se găsesc pe http://casaluimoscraciun.wordpress.com/2012/12/06/marele-schimb/

Detalii despre activităṭile din Casa lui Moṣ Crăciun se găsesc pe: www.casaluimoscraciun.wordpress.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/In.Casa.lui.Mos.CraciunPosteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?