No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Băneasa Shopping City vă invită să descoperiţi noua pasiune a copilului vostru! poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Băneasa Shopping City vă invită să descoperiţi noua pasiune a copilului vostru!

In Evenimente , adaugat in
(5/ 1)
Printeaza Articol

Timp de zece zile, cei mici se vor putea bucura de activități desfășurate în zone special amenajate din Baneasa Shopping City, timp în care părintii vor avea ocazia să obțină de la cluburile participante toate informațiile necesare dezvoltării unui program after-school pe placul copilului lor.

În fiecare an, părinții întâmpină o mulțime de întrebări în încercarea de a direcționa cât mai bine activitatea extracuriculară a copilului lor. Între 7 și 16 septembrie 2012, Băneasa Shopping City și Feeria îi invită pe aceștia împreună cu cei mici, să descopere cele mai interesante programe after-school.

Timp de zece zile, cei mici se vor putea bucura de activități desfășurate în zone special amenajate din Baneasa Shopping City, timp în care părintii vor avea ocazia să obțină de la cluburile participante toate informațiile necesare dezvoltării unui program after-school pe placul copilului lor.

 

shopping cu copii

Una dintre atractiile care vor avea loc în perioada 13-16 septembrie este zona de echitație, amenajată în parcarea Băneasa Shopping City în colaborare cu reprezentanții clubului Equestria. Antrenorii îi vor calăuzi în universul de poveste al cailor, fiind alături de ei în fiecare pas al experienței.

In interior, vizitatorii vor descoperi alte zone dedicate activităților extracuriculare

Zona IQ, dedicată inteligenței, va fi găzduită de Cristian Leana, specialistul în cubul Rubik care a impresionat publicul de la Românii au Talent. Alături de Cristian, reprezentanții SpeedCubing, singura comunitate a pasionaților de cub Rubik din țară. Aceștia vor face demonstrații spectaculoase, îndrumandu-i în același timp pe cei care vor să afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.

Artele marțiale, renumite pentru disciplina pe care o impun, au propriul spațiu de desfășuare. Reprezentanții clubului Burshido Taekwando vor face show-uri demonstartive pentru cei aflați la fața locului și vor călauzi doritorii în primul curs de arte marțiale.

Clubul Myka Kids pregătește cu atenție activități de pictură, origami și desen în Art Zone. De asemenea, dansatorii de la Moty Dance School îi asteaptă pe toți doritorii să descopere stilul care li se potrivește în zona de dans. Street dance, vals sau latino sunt doar câteva dintre dansurile ce vor putea fi explorate. În week-end, Moty Dance School a pregătit show-uri demonstrative și coregrafii ușor de reținut și de învățat. În zona de jocuri interactive din Feeria sunt asteptați micuții cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. X și 0 și Bazele Științei sunt doar câteva dintre activitățile pregatite pentru ei.

Programul special se va desfăşura în timpul săptămânii, în intervalul 18:00-20:00 şi în weekend între orele 13:00 şi 20:00, în toate zonele dedicate întoarcerii copiilor la şcoală. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.baneasashoppingcity.ro şi facebook.com/BaneasaShoppingCity.

Vă aşteptam la Băneasa Shopping City să descoperiţi noua pasiune a copilului vostru!Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?