Acest preparat dietetic va fi dat sugarului dupa varsta de 7 luni. Se recomanda sa fie servit numai in ziua in care au fost preparate.
Ingrediente:
- Apa - 1,5 litri - Legume – o ceapa mica, 1 morcov, 50 g fasole verde pastai, 1 cartof, 2 rosii - Verdeata- 1 patrunjel, 2 lingurite patrunjel si marar verde tocate - 1 lingurita rasa de faina alba - 2 lingurite unt - 2-3 g de sare
Prepararea:
Zarzavatul curatat si spalat bine se pun la fiert – morcovul, patrunjelul si ceapa taiate marunt, fasolea si cartoful taiate bucatele mici.
Faina impreuna cu untul si cateva linguri din zeama supei se amesteca si se torn in oala in care mestecam usor , adaugam sarea si fierbem acoperit cateva minute. Completam cu apa fiarta atunci cand scade prea mult. Pentru membrii familiei mai mari si mai pretentiosi adaugam smantana sau un ou batut. Pofta buna la toti!
Ingrediente:
- Apa - 1,5 litri - Legume – o ceapa mica, 1 morcov, 50 g fasole verde pastai, 1 cartof, 2 rosii - Verdeata- 1 patrunjel, 2 lingurite patrunjel si marar verde tocate - 1 lingurita rasa de faina alba - 2 lingurite unt - 2-3 g de sare
Prepararea:
Zarzavatul curatat si spalat bine se pun la fiert – morcovul, patrunjelul si ceapa taiate marunt, fasolea si cartoful taiate bucatele mici.
Faina impreuna cu untul si cateva linguri din zeama supei se amesteca si se torn in oala in care mestecam usor , adaugam sarea si fierbem acoperit cateva minute. Completam cu apa fiarta atunci cand scade prea mult. Pentru membrii familiei mai mari si mai pretentiosi adaugam smantana sau un ou batut. Pofta buna la toti!
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro