Pentru sugari dupa varsta de 7 luni. Se recomanda sa fie servite numai in ziua in care au fost preparate
Ingrediente:
- Apa – o jumatate litru
- Lapte – un sfert de litru
- 2 dovlecei
- Gris – 1 lingura rasa
- Unt – 1 lingurita
- Smantana – 2 linguri
- Marar tocat – 1 lingurita
- Sare – 1-2 g
Mod de preparare:
Se curate bine si se spala dovleceii, se taie felii subtiri, se fierb pana se inmoaie, se trec prin sita combinand cu putin cu zeama in care au fiert.
Se pun la foc din nou adaugandu-se laptele, sarea, untul, si grisul dupa care se amesteca, se lasa putin sa clocoteasca dupa care se adauga mararul. Smantana se adauga inainte de masa. Cu totii la masa!
Ingrediente:
- Apa – o jumatate litru
- Lapte – un sfert de litru
- 2 dovlecei
- Gris – 1 lingura rasa
- Unt – 1 lingurita
- Smantana – 2 linguri
- Marar tocat – 1 lingurita
- Sare – 1-2 g
Mod de preparare:
Se curate bine si se spala dovleceii, se taie felii subtiri, se fierb pana se inmoaie, se trec prin sita combinand cu putin cu zeama in care au fiert.
Se pun la foc din nou adaugandu-se laptele, sarea, untul, si grisul dupa care se amesteca, se lasa putin sa clocoteasca dupa care se adauga mararul. Smantana se adauga inainte de masa. Cu totii la masa!
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro