Pentru copii de peste 7 luni
Ingrediente:
- 250-300 g mere - 1-2 linguri zahar - 1 lingurita faina sau gris - 100 g taietei - 500 ml lapte - 1 ou - 2-3 lingurite pesmet - zahar vanilat - coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se pun taieteii in laptele cu jumatate din cantitatea de zahar, cand acesta clocoteste si se fierb pana ce absorb complet laptele. Separat se fierbe jumatate pahar de lapte cu faina sau gris pana se ingroasa. Se da deoparte, se adauga galbenusul, restul de zahar, coaja de lamaie, zaharul vanilat.
Se amesteca taieteii cu merele taiate felii subtiri, cu crema de lapte si se adauga albusul batut spuma si pesmetul. Se toarna compozitia rezultata intr-o tava unsa cu unt si se coace la foc potrivit 1 ora.
Ingrediente:
- 250-300 g mere - 1-2 linguri zahar - 1 lingurita faina sau gris - 100 g taietei - 500 ml lapte - 1 ou - 2-3 lingurite pesmet - zahar vanilat - coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se pun taieteii in laptele cu jumatate din cantitatea de zahar, cand acesta clocoteste si se fierb pana ce absorb complet laptele. Separat se fierbe jumatate pahar de lapte cu faina sau gris pana se ingroasa. Se da deoparte, se adauga galbenusul, restul de zahar, coaja de lamaie, zaharul vanilat.
Se amesteca taieteii cu merele taiate felii subtiri, cu crema de lapte si se adauga albusul batut spuma si pesmetul. Se toarna compozitia rezultata intr-o tava unsa cu unt si se coace la foc potrivit 1 ora.
Articole recomandate:

Cauti o reteta pentru desertul copilului tau de 1 anisor? Reteta de sufleu de portocale este o retet ...
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro