Reteta trimisa de Mariana Nicolae
Timp preparare:
Nespecificat
Ingrediente:
- Paste cu diferite forme (de exemplu: melcisori) o punga; - 300 gr branza veche (eu folosesc La Dorna de oaie) - 4 oua - 300 ml lapte
Mod de preparare:
Pastele se fierb separat, se spala si se scurg. Ouala batute se amesteca cu laptele si branza si se toarne peste paste puse in prealabil intr-un vas de yena (peretii vasului se ung cu putin unt). Se amesteca toate si se da la cuptor pana prinde consisneta unei budinci. Pofta mare!
Mod servire:
Se serveste la temperatura camerei sau foarte putin incalzita. Se poate adauga si zahar, in functie de gust si preferinta
Timp preparare:
Nespecificat
Ingrediente:
- Paste cu diferite forme (de exemplu: melcisori) o punga; - 300 gr branza veche (eu folosesc La Dorna de oaie) - 4 oua - 300 ml lapte
Mod de preparare:
Pastele se fierb separat, se spala si se scurg. Ouala batute se amesteca cu laptele si branza si se toarne peste paste puse in prealabil intr-un vas de yena (peretii vasului se ung cu putin unt). Se amesteca toate si se da la cuptor pana prinde consisneta unei budinci. Pofta mare!
Mod servire:
Se serveste la temperatura camerei sau foarte putin incalzita. Se poate adauga si zahar, in functie de gust si preferinta
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro