Aceste oua umplute cu o crusta aurita si cu coifuri viu-colorate vor deveni o atractie culinara pentru intreaga familie.

Ingrediente:
12 oua fierte tari
2 lingurite de mustar Dijon
2 lingurite de otet
jumatate de cana de maioneza
3 ardei kapia rosii, verzi si galbeni
Un varf de cutit de boia dulce
Instructiuni:
1. Curata ouala, taiele in doua si goleste galbenusul. Aduna galbenusurile de la 12 oua si amesteca-le intr-un vas folosind furculita. Adauga mustarul si otetul si toarna apoi maioneza, amestecand incet pana cand compozitia ajunge la o consistenta cremoasa.
2. Urmatorul pas sunt coifurile pentru oua. Pentru a face asta taie ardeiul in fasii, iar apoi taie fasiile pe diagonala.
3. Umple ouala cu compozitia din galbenus, mustat si maioneza. Adauga fiecarei jumatati de ou un coif din ardei si adauga putina patrika pentru un plus de culoare.

Ingrediente:
12 oua fierte tari
2 lingurite de mustar Dijon
2 lingurite de otet
jumatate de cana de maioneza
3 ardei kapia rosii, verzi si galbeni
Un varf de cutit de boia dulce
Instructiuni:
1. Curata ouala, taiele in doua si goleste galbenusul. Aduna galbenusurile de la 12 oua si amesteca-le intr-un vas folosind furculita. Adauga mustarul si otetul si toarna apoi maioneza, amestecand incet pana cand compozitia ajunge la o consistenta cremoasa.
2. Urmatorul pas sunt coifurile pentru oua. Pentru a face asta taie ardeiul in fasii, iar apoi taie fasiile pe diagonala.
3. Umple ouala cu compozitia din galbenus, mustat si maioneza. Adauga fiecarei jumatati de ou un coif din ardei si adauga putina patrika pentru un plus de culoare.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro