
Gogosi? Mai gustoase ca niciodata preparate dupa o reteta pe care am incercat-o si noi.
Ingrediente
500 gr faina,
15 gr drojdie,
1 praf de sare,
apa,
2 linguri zahar pudra,
1 plic zahar vanilat,
coaja de lamaie,
250 ml ulei
|
Mod de preparare
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in apa.
Aluatul se pune la crescut, apoi se formeaza gogosele mici, care se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in ulei fierbinte sa se rumeneasca pe toate partile. Dupa aceea se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Alte dulciuri recomandare: Prajitura Snickers
Citeste mai multe retete de gogosi pufoase pe www.culinar.ro
Articole recomandate:

Gogosile simple si pufoase se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci. ...

Reteta prajiturii de post cu mere a fost propusa de Paloma pe forum culinar.ro ...