Reteta trimisa de Ibram Sevigean
Timp preparare:
30 minute
Ingrediente:
7 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, zahar vanilat, esenta vanilie, cacao 100 g.
Mod de preparare:
Se separa ouale albus de galbenus. Se bat galbenusurile bine cu o cana de zahar, esenta si zaharul vanilat. Apoi se bat albusurile spuma cu cealalta cana de zahar. Apoi se amesteca galbenusul batut cu albusul, se adauga cele doua cani de faina. Se amesteca bine. Se tapeteaza tava cu margarina si faina, apoi se toarna compozitia. Se toarna cacao in mijlocul compozitiei si se amesteca cu o lingurita.
Mod servire:
Se pudreaza cu o lingurita de cacao. Pofta mare mare!
Timp preparare:
30 minute
Ingrediente:
7 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, zahar vanilat, esenta vanilie, cacao 100 g.
Mod de preparare:
Se separa ouale albus de galbenus. Se bat galbenusurile bine cu o cana de zahar, esenta si zaharul vanilat. Apoi se bat albusurile spuma cu cealalta cana de zahar. Apoi se amesteca galbenusul batut cu albusul, se adauga cele doua cani de faina. Se amesteca bine. Se tapeteaza tava cu margarina si faina, apoi se toarna compozitia. Se toarna cacao in mijlocul compozitiei si se amesteca cu o lingurita.
Mod servire:
Se pudreaza cu o lingurita de cacao. Pofta mare mare!
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro