29.09.2009">
Reteta trimisa de mami
Timp de preparare:
45 min.
Ingrediente:
0.5 kg cartofi
9 oua
1 ceapa
o cana de ulei ulei
Mod de preparare:
se curata ceapa si se taie marunt, cartofii se curata si se taie in rondele, se prajesc la un loc in ulei abundent. separat se bat ouale cu sare dupa gust.
Cand ceapa si cartofii sunt gata se scurge uleiul, lasandu-se doar un pic si deasupra cartofilor in tigaie se vor turna ouale batute. Se lasa la foc mic sa se rumeneasca pe o parte. cand este rumenit se foloseste o farfurie si se intoarce turta formata. Se rumeneste si pe cealalta parte si se pune intreaga in farfurie.
Mod servire:
se serveste calda taiata ca pe un tort in triunghiuri.
UN TRUC : CAND SE BAT OUALE SE POATE PUNE UN PIC DE LAPTE (2 linguri aprox.) ca sa iasa mai frageda.
Timp de preparare:
45 min.
Ingrediente:
0.5 kg cartofi
9 oua
1 ceapa
o cana de ulei ulei
Mod de preparare:
se curata ceapa si se taie marunt, cartofii se curata si se taie in rondele, se prajesc la un loc in ulei abundent. separat se bat ouale cu sare dupa gust.
Cand ceapa si cartofii sunt gata se scurge uleiul, lasandu-se doar un pic si deasupra cartofilor in tigaie se vor turna ouale batute. Se lasa la foc mic sa se rumeneasca pe o parte. cand este rumenit se foloseste o farfurie si se intoarce turta formata. Se rumeneste si pe cealalta parte si se pune intreaga in farfurie.
Mod servire:
se serveste calda taiata ca pe un tort in triunghiuri.
UN TRUC : CAND SE BAT OUALE SE POATE PUNE UN PIC DE LAPTE (2 linguri aprox.) ca sa iasa mai frageda.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro