07.06.2007">
Reteta trimisa de FLORENTINA
Timp preparare:
2 ORE
Ingrediente:
OUA, ZAHAR, APA FAINA, PRAF COPT, LAPTE, ZAHAR VANILAT, MARGARINA, FRISCA
Mod de preparare:
BLAT 1: 5 OUA INTREGI DIN CARE GALBENUSURILE SE FREACA CU O CANA DE ZAHAR SI 10 LINGURI APA CLOCOTITA CARE SE ADAUGA TREPTAT, 1 CANA FAINA, 1 PRAF DE COPT SI CELE 5 ALBUSURI BATUTE SPUMA. SE DA LA CUPTOR.
BLAT 2: 9 ALBUSURI BATUTE SPUMA CU O CANA JUMATE DE ZAHAR SE PUNE PE ABUR. INTRE TIMP SE PUN LA TOPIT 5 LINGURI DE ZAHAR PT. CARAMEL SI SE ADAUGA IN SPUMA. SE MAI BATE PINA SE TOPESTE. SE UNGE TAVA CU ULEI SI PESTE SE PUNE HARTIE SI SE DA LA CUPTOR O ORA LA FOC MIC.
CREMA: 9 GALBENUSURI CU 200 GR. ZAHAR, 2 PLICURI ZAHAR VANILAT, 2 LINGURI FAINA SI 3 LINGURI LAPTE SE BAT PE ABUR. CIND ESTE RECE SE PUN 2 PACHETE DE RAMA. CREMA SE IMPARTE IN DOUA. SE PUNE BLATUL 1 SI PESTE EL SE PUNE CREMA APOI SE PUNE BLATUL AL DOILEA SI PESTE EL CREMA DUPA CARE SE IMBRACA IN FRISCA. POFTA BUNA.
Timp preparare:
2 ORE
Ingrediente:
OUA, ZAHAR, APA FAINA, PRAF COPT, LAPTE, ZAHAR VANILAT, MARGARINA, FRISCA
Mod de preparare:
BLAT 1: 5 OUA INTREGI DIN CARE GALBENUSURILE SE FREACA CU O CANA DE ZAHAR SI 10 LINGURI APA CLOCOTITA CARE SE ADAUGA TREPTAT, 1 CANA FAINA, 1 PRAF DE COPT SI CELE 5 ALBUSURI BATUTE SPUMA. SE DA LA CUPTOR.
BLAT 2: 9 ALBUSURI BATUTE SPUMA CU O CANA JUMATE DE ZAHAR SE PUNE PE ABUR. INTRE TIMP SE PUN LA TOPIT 5 LINGURI DE ZAHAR PT. CARAMEL SI SE ADAUGA IN SPUMA. SE MAI BATE PINA SE TOPESTE. SE UNGE TAVA CU ULEI SI PESTE SE PUNE HARTIE SI SE DA LA CUPTOR O ORA LA FOC MIC.
CREMA: 9 GALBENUSURI CU 200 GR. ZAHAR, 2 PLICURI ZAHAR VANILAT, 2 LINGURI FAINA SI 3 LINGURI LAPTE SE BAT PE ABUR. CIND ESTE RECE SE PUN 2 PACHETE DE RAMA. CREMA SE IMPARTE IN DOUA. SE PUNE BLATUL 1 SI PESTE EL SE PUNE CREMA APOI SE PUNE BLATUL AL DOILEA SI PESTE EL CREMA DUPA CARE SE IMBRACA IN FRISCA. POFTA BUNA.
Articole recomandate:

Tort simpatic pentru copii. Purcelusi in placinta de noroi ...
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro