25.11.2008">
Reteta trimisa de LORA
Timp preparare:
30 MINUTE
Ingrediente:
UN PAHAR DE VIN ALB, 100G DE MIEZ DE NUCA PISAT, 2 LINGURI DE FAINA, 4 LINGURI DE ZAHAR
Mod de preparare:
SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS * albusul se amesteca cu zahar dupa aceasta se toarna faina * paharul de vin si miezul de nuca ce a fost dat prin masina de tocat carne se toarna intr-un vas care va fi dat la cuptorul electric, pe vas se unge untura de pasare
Mod servire:
SE TAIE SI SE ORNAMENTEAZA CU SPUMA DIN ALBUS CU ZAHAR
Timp preparare:
30 MINUTE
Ingrediente:
UN PAHAR DE VIN ALB, 100G DE MIEZ DE NUCA PISAT, 2 LINGURI DE FAINA, 4 LINGURI DE ZAHAR
Mod de preparare:
SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS * albusul se amesteca cu zahar dupa aceasta se toarna faina * paharul de vin si miezul de nuca ce a fost dat prin masina de tocat carne se toarna intr-un vas care va fi dat la cuptorul electric, pe vas se unge untura de pasare
Mod servire:
SE TAIE SI SE ORNAMENTEAZA CU SPUMA DIN ALBUS CU ZAHAR
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro