No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Tort cu dulceata de caise poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Tort cu dulceata de caise

In Retete pentru intreaga familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

O reteta de tort pur si simplu delicioasa. Imbina aroma gemului de caise cu un aluat pufos. O rasfatare gustativa pentru intreaga familie

11.08.2010">



tort copii




Ingrediente


Aluat:
250 gr. ciocolata menaj,
200 gr. margarina,
8 oua,
200 gr. zahar tos,
2 pliculete de zahar vanilat,
230 gr. faina.

Garnitura:
8 linguri de dulceata de caise,
15 cl lichior de portocale.

Glazura:
150 gr. ciocolata de menaj,
150 gr. zahar tos,
1 plic de zahar vanilat,
15o ml smantana consistenta,
1 galbenus de ou


Mod de preparare



Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema consistenta. Se incorporeaza apoi ciocolata si galbenusurile.
Se bat albusurile spuma, se adauga faina in poaie, apoi se adauga incet si galbenusurile.
Se toarna compozitia in doua tavi pe fundul carora s-a pus hirtie pergament unsa cu margarina. Se tin la cuptor la 180 grade circa 30 min. Se incalzeste intr-o cratita dulceata si lichiorul de portocale, care se intinde pe fiecare dintre blaturile care intre timp s-au racit.

Alte retete recomandate:


Placinta cu mere

Galuste cu prune

Tiramisu








Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?