No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Tochitura de Pui poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Tochitura de Pui

In Retete pentru intreaga familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

28.09.2006">
Reteta trimisa de Anonim

Timp preparare:

40 min

Ingrediente:

un piept de pui dezosat, ulei pentru calit pieptul in functie de marimea lui, o ceapa, 250ml. apa, 2 linguri bulion sau suc de rosii, 3 catei de usturoi, cimbru, dafin, piper, sare.

Mod de preparare:

Se taie pieptul in cubulete egale, care se rumenesc in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit, se toarna apa peste ele. Dupa ce clocoteste apa se adauga ceapa taiata solzisori, dafin, cimbru, se acopera si se fierb toate pana ce se topeste cat de cat ceapa, adaugandu-se apa daca mai este necesar. Odata fiarta ceapa, se adaga bulionul, sau sucul de rosii si se fierbe pana cand sosul din tigaie devine de consistenta unui suc de rosii, dupa care se potriveste de sare, piper, se toarna mujdeiul, se amesteca bine si se mai fierbe 2 min acoperit.

Mod servire:

SE SERVESTE CU MAMALIGA CALDA SI BRANZA, CASATRAVETI LA SARAMURA, SI VIN ALB, E DELICIOASA! POATE FI GATA SI IN 30 MIN MAXIM CU PIEPTUL DIN COMERT CARE FIERBE FOARTE REPEDE!






Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?