No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Tocanita de cartofi poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Tocanita de cartofi

In Retete pentru intreaga familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

28.02.2006">
Timp preparare:

1 ora si 30 min

Ingrediente:

Trei cepe mari, 2 ardei grasi, 2 morcovi, telina si pastarnac, radacina de patrunjel, 1 kg de cartofi rosii, 300-400 g carne de vita sau pui, ulei o ceasca, 1 lingura bulion, o capatana usturoi, patrunjel, oregano, busuioc.

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz. Se da drumul la foc mic. Apoi se curata morcovul si se pune in tuciuletul cu ceapa, impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa si morcovul. Se pune un capac si se fierbe la foc mic. Apoi se curata celeleate legume si se pun la fiert. In acest timp este bine sa fi bagat deja carnea la fiert, sa fie putin patrunsa, adica data in clocot, in alta oala, vreo 10-15 minute. Cand s-au inmuiat suficient legumele, puneti carnea si cartofii taiati cubulete, se aplica si metoda "cum o fi". Cand sunt aproape fierte, puneti bulionul si cateii de usturoi taiati in tuciulet. Lasati sa fiarba totul, apoi inchideti focul si presarati patrunjelul si celelate condimente (busuioc, oregano), sare dupa gust. Va spun pofta mare, si daca si voua va iese cum imi iese mie..... suntem niste oameni fericiti. Nu de alta, dar fericirea e un lucru marunt!

Mod servire: Oricum si oricand, exceptand perioada de Pasti :) cand va recomandam Drob de Miel , iar dupa masa va recomandam sa lecturati cateva traditii din perioada Pastelui: Pastele. Sarbatoarea de Paste






Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?