Prajitura tiramisu este ideala datorita savorii de frisca si espresso ce incanta simturile celor mari, dar si a celor mici carora se poate servi in cantitati mici. 27.08.2010">

Aceasta reteta de tiramisu este cea originala din Italia,asa cum este el preparat in restaurante.Imi place de departe cel mai mult dintre toate celelalte pe care le-am incercat deoarece vinul de Marsala pe care il contine ii confera o aroma deosebita iar ouale nu raman crude.
Atentie!
Din pacate, in Romania vinul de Marsala (care este un vin licoros) se gaseste extrem de rar insa el poate fi inlocuit cu succes si fara repercusiuni sesizabile la consistenta, textura sau gust de catre Lacrima Lui Ovidiu.
INGREDIENTE:
8 galbenusuri
1/2 cup zahar(120g)
1/2 cup vin de Marsala/Lacrima Lui Ovidiu(120 ml)
500 ml frisca
750g mascarpone
2 pachete piscoturi
2 cani espresso(cafea tare+2 linguri de zahar) + 1 cup vin(240 ml)
cacao pentru pudrat

Aceasta reteta de tiramisu este cea originala din Italia,asa cum este el preparat in restaurante.Imi place de departe cel mai mult dintre toate celelalte pe care le-am incercat deoarece vinul de Marsala pe care il contine ii confera o aroma deosebita iar ouale nu raman crude.
Atentie!
Din pacate, in Romania vinul de Marsala (care este un vin licoros) se gaseste extrem de rar insa el poate fi inlocuit cu succes si fara repercusiuni sesizabile la consistenta, textura sau gust de catre Lacrima Lui Ovidiu.
INGREDIENTE:
8 galbenusuri
1/2 cup zahar(120g)
1/2 cup vin de Marsala/Lacrima Lui Ovidiu(120 ml)
500 ml frisca
750g mascarpone
2 pachete piscoturi
2 cani espresso(cafea tare+2 linguri de zahar) + 1 cup vin(240 ml)
cacao pentru pudrat
Ciocolata de casa
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro