30.11.2005">
Timp de preparare: 30 minnute daca ati mai facut (40 daca e pentru prima oara)
Ingrediente:
- piept de pui sau pulpe - oua - condimente, ulei, faina, pesmet
Mod de preparare:
Se dezoseaza carnea si se taie in bucati potrivite. In oala unde am asezat condimentele si putin ulei, introducem bucatile de piept de pui (sau pulpe) si le lasam acolo. Intre timp (eu una mi-as suna prietena cea mai buna sa mai stam la taclale) batem ouale (3 sau 4), adaugam putin lapte, faina (putina), pesmet, pana facem o pasta, iar in alta cratita intinsa punem putina faina amestecata cu pesmet.
Scoatem carnea asezata in condiment, si o plimbam prin faina cu pesmet, iar apoi prin pasta preparata mai devreme, dupa care o asezam intr-o tigaie incinsa (cu ulei cat sa acopere carnea aproape). Le lasam pana se rumenesc.
Pofta mare. aaaaaaa.. era sa uit. Se servesc cu muraturi
Ingrediente:
- piept de pui sau pulpe - oua - condimente, ulei, faina, pesmet
Mod de preparare:
Se dezoseaza carnea si se taie in bucati potrivite. In oala unde am asezat condimentele si putin ulei, introducem bucatile de piept de pui (sau pulpe) si le lasam acolo. Intre timp (eu una mi-as suna prietena cea mai buna sa mai stam la taclale) batem ouale (3 sau 4), adaugam putin lapte, faina (putina), pesmet, pana facem o pasta, iar in alta cratita intinsa punem putina faina amestecata cu pesmet.
Scoatem carnea asezata in condiment, si o plimbam prin faina cu pesmet, iar apoi prin pasta preparata mai devreme, dupa care o asezam intr-o tigaie incinsa (cu ulei cat sa acopere carnea aproape). Le lasam pana se rumenesc.
Pofta mare. aaaaaaa.. era sa uit. Se servesc cu muraturi
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro