23.03.2006">
Reteta trimisa de Vio
Timp preparare: 45 min
Ingrediente:
12 cartofi potrivit de mari, doi morcovi mici, 200 grame masline,100 grame branza vegetala, doi castraveti murati, jumatate legatura de patrunjel, ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja cu un praf de sare, la 5 min dupa ce ati pus cartoful la fiert puneti si morcovii, astfel raman putin mai tari si nu isi vor mai pierde nici din vitamine. Cand cartofii sunt fierti si suficienti de tari scoateti 10 cartofi si morcovii, restul de 2 cartofi lasati-i la fiert, curatati cartofii si morcovul dupa ce se racesc putin. Taiati cartoful cubulete ca si branza vegetala, morcovii ii taiati rondele, puneti tot intr-un castron mai mare, pentru a putea amesteca, adaugati maslinele patrunjelul tocat, piperul si sarea dupa gust. Cu cartofii ramasi si fierti mai mult veti face o maioneza de post zdrobindu-i si amestecand cu ulei dupa ce acestia se vor reci complet. Puteti adauga in maioneza o lingurita de mustar si o lingurita de pate vegetal si un strop de apa. Maioneza astfel obtinuta se adauga peste restul ingredientelor. Pentru mai mult gust puteti adauga si un pic de zeama de la castravetii murati.
Mod servire: se serveste rece.
Alte retete si mancare de post mai puteti gasi aici: Mancare si retete de post
Cititi despre Pastele. Sarbatoarea de Paste
Timp preparare: 45 min
Ingrediente:
12 cartofi potrivit de mari, doi morcovi mici, 200 grame masline,100 grame branza vegetala, doi castraveti murati, jumatate legatura de patrunjel, ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja cu un praf de sare, la 5 min dupa ce ati pus cartoful la fiert puneti si morcovii, astfel raman putin mai tari si nu isi vor mai pierde nici din vitamine. Cand cartofii sunt fierti si suficienti de tari scoateti 10 cartofi si morcovii, restul de 2 cartofi lasati-i la fiert, curatati cartofii si morcovul dupa ce se racesc putin. Taiati cartoful cubulete ca si branza vegetala, morcovii ii taiati rondele, puneti tot intr-un castron mai mare, pentru a putea amesteca, adaugati maslinele patrunjelul tocat, piperul si sarea dupa gust. Cu cartofii ramasi si fierti mai mult veti face o maioneza de post zdrobindu-i si amestecand cu ulei dupa ce acestia se vor reci complet. Puteti adauga in maioneza o lingurita de mustar si o lingurita de pate vegetal si un strop de apa. Maioneza astfel obtinuta se adauga peste restul ingredientelor. Pentru mai mult gust puteti adauga si un pic de zeama de la castravetii murati.
Mod servire: se serveste rece.
Alte retete si mancare de post mai puteti gasi aici: Mancare si retete de post
Cititi despre Pastele. Sarbatoarea de Paste
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro