Rasol de Peste cu Piure de Cartofi si Morcovi
In Retete pentru intreaga familie
, adaugat in
(0/
0)
01.07.2006">
Reteta trimisa de Dumitru Nicoleta
Timp preparare: 60 minute
Ingrediente:
1 salau de 600 gr, 4 linguri unt, 4 morcovi, 200 ml lapte, 1 lingura de smantana, 1/2 lingurita zahar, sare, 1 legatura verdeata, otet.
Mod de preparare:
Se curata pestele si se fierbe timp de 15 minute in apa cu sare si putin otet. Se curata apoi cartofii si morcovii si se fierb separat in apa cu sare si putin unt. Dupa ce au fiert cartofii, se paseaza si se amesteca cu unt si lapte. Morcovii se paseaza, se adauga zaharul si se freaca cu smantana pana se omogenizeaza piureul.
Mod servire:
Se scoate pestele pe un platou, se aseaja in jurul lui cele doua tipuri de piure, se presara verdeata tocata si se aduce la masa
Timp preparare: 60 minute
Ingrediente:
1 salau de 600 gr, 4 linguri unt, 4 morcovi, 200 ml lapte, 1 lingura de smantana, 1/2 lingurita zahar, sare, 1 legatura verdeata, otet.
Mod de preparare:
Se curata pestele si se fierbe timp de 15 minute in apa cu sare si putin otet. Se curata apoi cartofii si morcovii si se fierb separat in apa cu sare si putin unt. Dupa ce au fiert cartofii, se paseaza si se amesteca cu unt si lapte. Morcovii se paseaza, se adauga zaharul si se freaca cu smantana pana se omogenizeaza piureul.
Mod servire:
Se scoate pestele pe un platou, se aseaja in jurul lui cele doua tipuri de piure, se presara verdeata tocata si se aduce la masa
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro