Iara o reteta simplu de preparat insa exotica prin combinatia dintre dulce si sarat. Imbina mirodeniile cu ciocolata pentru un gust unic dat fripturii de pui. 23.04.2010">
Vei avea nevoie de :
1 / 2 cana (120 ml) ceapa tocata
1 lingura (15 ml) de ulei de masline
1 lingura (15 ml) pudra de cacao neindulcita
o liniuta scorţisoara
1 lingurita (5 ml) de chimen
1 / 2 lingurita (2,5 ml) usturoi maruntit
1 cana (300 grame) pasta de rosii
150 grame de ardei iute taiat cubulete, (sau dupa gust)
pui (fiert in prealabil)
1 lingura (15 ml), coriandru proaspat tocat
Iata cum se procedeaza :
Inabuse ceapa in ulei la foc mediu pana se inmoaie. Se amesteca cu cacao, scortisoara, chimen, si usturoi. Adaugi mai apoi pasta de rosii si ardei iute. Se acopera si se fierbe timp de zece minute. Sosul se presara peste puiul fiert si se orneaza cu coriandru. Se serveste cu orez, tortilla, rosii si fructele de avocado. Aceste cantitati sunt pentru patru portii.
Poti sa gatesti aceasta specialitate de pui pentru pranz sau cina.
Vei avea nevoie de :
1 / 2 cana (120 ml) ceapa tocata
1 lingura (15 ml) de ulei de masline
1 lingura (15 ml) pudra de cacao neindulcita
o liniuta scorţisoara
1 lingurita (5 ml) de chimen
1 / 2 lingurita (2,5 ml) usturoi maruntit
1 cana (300 grame) pasta de rosii
150 grame de ardei iute taiat cubulete, (sau dupa gust)
pui (fiert in prealabil)
1 lingura (15 ml), coriandru proaspat tocat
Iata cum se procedeaza :
Inabuse ceapa in ulei la foc mediu pana se inmoaie. Se amesteca cu cacao, scortisoara, chimen, si usturoi. Adaugi mai apoi pasta de rosii si ardei iute. Se acopera si se fierbe timp de zece minute. Sosul se presara peste puiul fiert si se orneaza cu coriandru. Se serveste cu orez, tortilla, rosii si fructele de avocado. Aceste cantitati sunt pentru patru portii.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro